Nikki (17) in

Terugsturen naar moeder

na een discussie tussen mijn vader en mij waarin ik mijn vader terecht stel over de uitspraken die hij doet tegenover mijn moeder wil hij niet meer dat ik bij hem ben. Ik zou deze week bij hem zijn maar hij wil dat ik terug ga naar mijn moeder. Ik wil dat niet. Heeft mijn vader recht om mij terug te sturen naar mijn moeder zonder dat ik dat wil?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nikki
1 maand geleden

Thanks voor jullie reactie! Inmiddels is het allemaal al weer wat tot bedaren gekomen. Mijn vader heeft wel vaker van dit soort uitbarstingen dat hij zegt dat hij me niet meer wil. Vooral als ik iets doe wat hem niet zint. Ik heb al een paar keer met psychologen en hulp gepraat over de scheiding en over de situatie met mijn ouders, en elke keer zeggen ze dat ik de meest verstandige ben in deze situatie, iets wat ik niet zou moeten zijn maar wat wel zo is. Doordat ik steeds meer van dit soort reacties krijg, waaronder die van… Lees verder »

Hilde
1 maand geleden

Hoi Nikki,   Fijn dat je het forum hebt gevonden! Jeetje, dit klinkt echt niet fijn voor je. Ik kan me goed voorstellen dat je dan ook niet weet waar je recht op hebt en wat je moet doen.   Het klinkt alsof je vader nare dingen zij over je moeder, klopt dat? Wat dapper dat je dan tegen hem in gaat. Maar wat naar als je zulke dingen moet aanhoren van een van je ouders, over de anderen. Dat zou je namelijk helemaal niet moeten aanhoren, het is niet jouw taak om daarnaar te luisteren. Toen ik jong was… Lees verder »

Stan
2 maanden geleden

Hi Nikki,   Bedankt voor het delen van je vraag.   Ik kan me heel goed voorstellen dat dit een erg lastige situatie is, zeker wanneer jij nog wel bij je vader wilt zijn deze week maar dat hij dat liever niet heeft.   Zelf kom ik ook uit een gescheiden familie waarbij mijn vader een sterke haat had/heeft tegenover mijn moeder en dat uitte in mijn bijzijn. Telkens als ik daar tegenin ging kreeg ik net als jij de wind van voren en werd het probleem alleen nog maar groter. Met de tijd kwam ik erachter dat de haat… Lees verder »