Anne (12) in

Te weten komen

Ik heb het gevoel dat mijn ouders heel veel achter hun houden en ik zou graag wat dingetjes te wéten komen over de situatie denken jullie dat ik het recht heb om daar meer informatie van hun over te krijgen?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ElienSanne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Elien

Hey wat leuk dat je de weg naar het forum hebt gevonden. Uit je berichtje haal ik dat je graag hebt dat je ouders je meer betrekken bij de situatie. Klopt dit? Maakt dit je boos, verdrietig, angstig,…? Ik wou vroeger ook graag weten wat er allemaal speelde. Ik zag mijn ouders boos naar elkaar bellen maar ik wist nooit over wat het ging. Ik vond het ook niet leuk dat ze dingen besliste over mij zonder dat ik mijn mening met hun kon delen. Ik heb toen een gesprek gehad met mijn mama waarin ik vertelde hoe ik me… Lees verder »

Sanne

Hoi Anne, Wat goed dat je je vraag op het forum durft te stellen! Toen het niet zo goed meer ging tussen mijn ouders, had ik dezelfde vraag als jij. Er kwam niet per se in me op dat mijn ouders wilden gaan scheiden, maar ik voelde wel aan dat ze iets achterhielden. Zo nam ik mijn moeder en vader apart en ging ik aan ze vragen of ze elkaar nog wel lief vonden. Hieruit kon ik eigenlijk wel concluderen dat het niet zo goed ging tussen ze. En dit bleek te kloppen, want een paar jaar later vertelden ze… Lees verder »