Daniël (16) in

Ik zie hem te weinig

Hoi allemaal
Ik ben Daniël, 16 jaar en momenteel woon ik bij mijn moeder en ga ik om de 2 weken in het weekend van vrijdagavond tot zondagmiddag naar mijn vader. Ik merk dan eigenlijk dat ik hem voor mijn gevoel te weinig zie. Ik kan ook wel bij hem gaan wonen, maar dan woon ik ver van Amsterdam af en kan ik niet meer naar mijn eigen school. En dan mis ik mama weer, als ik bij mama ben weer papa missen
Ik weet het niet mee!
Kunnen jullie me helpen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Evelien
Evelien
1 jaar geleden

Hoi Daniël, Wat dapper van je dat je deze vraag stelt ol het forum. Ik begrijp het gevoel waar jij mee zit wel, want ik heb zelf ook zoiets meegemaakt. Ik kon, door omstandigheden, mijn moeder niet vaak zien. Ik zag mijn moeder 1 keer in de drie weken op zondagmiddag. Daardoor miste ik mijn moeder ook heel erg. Wat ik toen met mijn moeder heb afgesproken, is dat we elke woensdagavond met elkaar zouden skypen. Soms was dit een kwartiertje, soms wel 2 uur. Zo kon ik toch alles vertellen wat ik graag wilde vertellen en zag ik mijn… Lees verder »

Hilde
1 jaar geleden

Hoi Daniël, ik zat vroeger ook in dezelfde regeling: één keer in de twee weken een weekend naar mijn vader. Ik kan me voorstellen dat het naar is als je hem eigenlijk meer wil zien, en zo te horen woont hij ook niet echt om de hoek. Ik onder het wel mooi dat je zo te horen een goede band hebt met je beide ouders! Heb je dit ook al eens met je beide ouders besproken? Je kan bijvoorbeeld tegen ze zeggen dat je je vader iets vaker wil zien, maar dat je misschien nog niet precies weet hoe vaak,… Lees verder »