Nina (10 jaar) in

Super irritant

ik ben 10 jaar en ze zijn een half jaar geleden gescheiden. natuurlijk vond ik dat super stom want ik hoorde alle ruzie ook als ik in bed lag hoorde ik ze schreeuwen tegen elkaar. dan liep ik naar mijn broers kamer en mocht altijd even bij hem zitten. dat vond ik wel fijn. op een gevenement kwam ik terug van school en zag ik mijn moeder weg rijden en ik vroeg aan mijn vader wat er was gebeurt hij zei omdat mama hem zo vaak had uitgescholden (wat ook zo was) dat hij had gezegd : hat is hier geen hotel je gaat weg of je blijft zo lang je HIER maar vriendelijk doet!!!! ook tegen over de kinderen begrepen?!?!?!? dat had mijn moeder verkeerd opgevat en toen ging ze weg. ik had op mijn verjaardagen telefoon gekregen en drie dagen later kreeg ik een bericht van mama en die schreef : heey schat hoe gaat het met je ik ben nu in zeist en ik nou ja heb een nieuwe vriend ik weet zeker dat je hem aardig vind en ik ken nu al een langere tijd kom morgen met je broer naar je opa en oma (die ook in zeist wonen) oke love you!!!

en zo is het begonnen na een tijdje kregen we co-ouderschap en toen was ik maandag en dinsdag bij mijn vader woensdag bij mijn moeder donderdag ook en vrijdag weer bij mijn vader zaterdag wisselde het af en zondag bij mijn moeder. dat vond ik super irritand en gelukkig is het nu week om week en komt mijn moeder weer in maarn woonde waar mijn vader woonde en mijn geboorteplaats is 🙂

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Milou
Milou
7 jaren geleden

Ik vind het heel erg voor je bij mij zijn mijn ouders ook gescheiden alleen mijn mama wou het eigenlijk helemaal niet. Mijn vader is nu heel flauw bezig ik vind het echt helemaal niet leuk mijn vader vertelde het mij zelf ik krijg bijna geen lucht als ik eraan denk ik wordt er heel erg verdrietig van vooral in bed denk ik eraan en aan een foto van vroeger

Marcel
Marcel
7 jaren geleden

hey Nina, Ik ken dat heel goed, Ik sliep ook altijd boven de woonkamer. Ik hoorde ze altijd ruziën. Super dat je een grote broer had bij wie je dan even kon rusten. Ik zou dat ook heel fijn hebben gevonden. En dat verhuizen ken ik ook heel goed! Mijn moeder is 60km verder weg gaan wonen. Ik moest elk weekend een uur rijden met mijn broertje en zusje om naar me vader te gaan. ik ben blij voor je dat ze in ieder geval in het zelfde dorp gaan wonen dan kan gewoon naar ze toe als je dat… Lees verder »

Tessa
Tessa
7 jaren geleden

Hoi Nina,

Dank je wel voor het delen van je verhaal! Ik ben blij voor je voor je dat je nu om de week kan en dat je moeder weer komt wonen waar je gewend was. Hopelijk geeft dat je vanaf nu wat meer rust!
Sterkte met alles en als je ooit nog tips hebt kun je daar altijd bij Villa Pinedo om vragen.