Bastienne (15 jaar) in

Stress bij moeder

hoi ik woon nu in 2 huizen pas 3 weken maar bij mijn moeder ben ik meer gestrest maar ze verandert ook steeds als ik bij haar ben kijk ze mij soms zo aan alsof iets heb gedaan en ze vragen allebei of het dan leuk bij de ander is maar dat vind ik vervelend ook als mijn moeder er steeds over door gaat en dan zo kijkt en het is gewoon vervelend kort gezegd ik voel me nu meer op mijn gemak bij mijn vader dan moeder

fijne dag verder

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Noa-Sophie
1 maand geleden

Hoi lieve Bastienne, welkom op het forum van Villa Pinedo! Ik lees dat jij je meer gestrest voelt bij je moeder, wat vervelend dat je dat gevoel hebt. Ik zou mij zo kunnen voorstellen dat je nog moet wennen aan het wisselen tussen je ouders, omdat je dit pas 3 weken doet. Dit herken ik wel, want ik moest ook erg wennen toen mijn ouders gingen scheiden en ergens anders gingen wonen. Wennen aan de nieuwe situatie is heel normaal, dit hebben denk ik alle kinderen met gescheiden ouders. Je bent hier in ieder geval niet alleen in <3 Wat… Lees verder »

Bastienne
Bastienne
1 maand geleden

beste Nicolien
dankjewel dat je hebt gereageerd het is gewoon nieuw voor me maar ik heb toch nu gevoel dat iemand mij hoort ik ga het er over hebben met mijn moeder als ik er klaar voor ben want ik zit nog in de verhuis situatie en dat geeft ook het meeste stress want ik woon al in het huis sinds ik me kan herinneren dus dat is het ook

fijne dag verder Nicolien

Nicolien
1 maand geleden
Reply to  Bastienne

Hey Bastienne, Bedankt voor je reactie, fijn dat je je gehoord voelt! Heel logisch dat het nog nieuw voor je is, 3 weken is ook nog heel kort natuurlijk! Dat kan ik me heel goed voorstellen, verhuizen is sowieso altijd wel een beetje chaotisch, en als je in 2 huizen gaat wonen is het natuurlijk al helemaal een hele overgang. Het erover hebben met je moeder als je er klaar voor bent en de ergste verhuisstress wat gezakt is klinkt als een goed plan! Als je nog een keertje een vraag hebt of ergens over wilt praten kan je natuurlijk… Lees verder »

Nicolien
1 maand geleden

Hey Bastienne, Wat goed dat je je vraag hebt gesteld op het Forum! Vervelend dat je meer gestrest bent bij je moeder. Op wat voor manier verandert ze steeds? Ik vond het in het begin ook lastig om in 2 verschillende huizen te wonen. Ik had vooral dat ik me in het begin minder thuis voelde bij mijn vader die naar een nieuwe woning was verhuisd. Uiteindelijk raakte ik er wel meer aan gewend, en ik vond het ook fijn om het met mijn vader te bespreken zodat hij er vanaf wist en we ook samen konden kijken naar wat… Lees verder »