Skip to content
wende (8) in

Stiefzusje

mijn stiefzusje is super irritant

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
HildeDaniëlle Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Hilde

Hoi Wende, Echt jammer! Wat doet ze? Mijn vader had een tijd een vriendin en toen moest ik wel eens oppassen op die kinderen, dat vond ik soms ook niet leuk! Ik had dan soms helemaal geen zin om ‘volwassene’ te spelen. Maar misschien vind je stiefzusje het wel heel leuk om een oudere zus te hebben en wil ze graag met je spelen. Kan dat? Maar ik snap dat je niet altijd met je stiefzusje wil spelen, Toen ik 8 jaar was vond ik mijn zusje ook best irritant, en dat terwijl ze mijn zusje was en niet eens… Lees verder »

Daniëlle
Daniëlle

Lieve Wende,

Wat jammer dat je je stiefzusje irritant vindt. Ik had zelf ook een stiefzusje die erg dominant kon zijn en veel de aandacht kon trekken. Ik heb haar toen gezegd wat ik vervelend vind aan haar gedrag. Is het een idee dat je haar kan zeggen wanneer ze vervelende dingen doet?

Als je wilt praten met iemand die hetzelfde meemaakt als jij, hebben we hier bij Villa Pinedo buddy’s. Ze kunnen je misschien tips geven hoe je het beste om kan gaan met je stiefzusje. Dit is de link voor een buddy: https://www.villapinedo.nl/ik-wil-een-buddy/.

Succes Wende!

Veel liefs,
Daniëlle