Skip to content
Romy (11) in

Stiefvader/papa/vader

Hoi mijn ouders zijn al 11 jaar geschieden en dat vind ik jammer.als ik bij mijn moeder ben zeg ik tegen mijn stiefvader papa en als ik bij mijn vader ben zeg ik zijn naam gewoon

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
ZaraSamanthaMelissaSimone Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Zara

Hi Romy, Wat fijn dat je ons gevonden hebt en een vraag stelt op het forum. Je zegt dat je het jammer vindt dat jouw ouders gescheiden zijn en dat je jouw stiefvader papa noemt. Mijn ouders zijn nu ook al 15 jaar gescheiden en dit vind ik ook nog steeds jammer. Ik kan zien dat mijn ouders gelukkiger zijn uit elkaar dan bij elkaar, maar toch had ik natuurlijk het liefste twee ouders gehad die bij elkaar waren. Het is oké om dit jammer te vinden, zolang je er maar niet heel verdrietig over bent want dat is natuurlijk… Lees verder »

Samantha

Hoi lieve Romy, Wat goed dat je je vraag hier aan ons op het forum durft te stellen! Je schrijft dat je ouders al 11 jaar gescheiden zijn en dat je dat best jammer vindt. Ik snap dat echt heel goed, en herken het ook wel. Mijn ouders zijn al 25 jaar gescheiden, en ook al weet ik dat het nooit anders zal zijn, toch vind ik dat stiekem best nog weleens jammer. Ik denk dat het best normaal is om dat af en toe te denken en vinden. Je schrijft ook dat je bij je moeder tegen je stiefvader… Lees verder »

Melissa

Hey Romy, Wat goed dat je ons gevonden hebt! Ik kan me voorstellen dat je het jammer vindt dat je ouders gescheiden zijn. Dat vind ik namelijk ook bij mijn ouders. Je geeft aan dat jij je stiefvader; papa noemt en je vader gewoon bij zijn naam. Dat is helemaal niet erg of raar. Eigenlijk is je stiefvader ook een soort papa, maar dan een bonus papa en als jij je vader bij zijn naam wilt noemen is dat ook helemaal prima. Uiteindelijk mag jij dat zelf bepalen. Ik heb zelf ook een stiefvader, alleen ik noem hem bij zijn… Lees verder »

Simone

Lieve Romy, Dank je wel voor het delen van jouw verhaal hier op het forum, knap van jou! Dat is al een hele poos zeg, 11 jaar. En ik kan mij heel goed voorstellen dat je dat jammer vindt. Mijn ouders zijn al 16 jaar gescheiden en nog steeds vind ik het soms jammer dat ze zijn gescheiden. Ik lees dat jij je stiefvader papa noemt en je vader gewoon bij zijn naam, hoe is dat voor jou? Wat voor gevoel krijg je daarbij? Als je daar erg mee zit mag je daar gerust een keer met iemand over praten.… Lees verder »