Glenn (10) in

Stiefvader gemeen

Mijn stiefvader is soms een beetje gemeen als ik bijvoorbeeld iets wil dan mag dat nooit van hem en hij word overal boos om, wat moet ik doen

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KimberlyDanae Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Kimberly

Hoi Glenn, Wat vervelend! Ik vond het zelf ook heel moeilijk om met mijn stiefvader om te gaan in het begin. Ik vond het heel vervelend als hij iets over mij zei of als ik iets van hem niet mocht. Ik heb dit toen eerst samen met mijn moeder besproken en daarna hebben we er met zn drieën over gesproken. Misschien kan dat jou ook helpen. Bij mij was het zo dat ik hem wel vervelend vond, maar we woonden wel samen en hij zorgde ook voor mij, dus hier moest ik wel een beetje rekening mee houden. Nu gaat… Lees verder »

Danae

Heey Glenn, dat is een vervelende situatie. Praat hier over rustig met je moeder als je stiefvader bijvoorbeeld niet thuis is. Doe dit rustig want jouw moeder wil ook gewoon het beste voor jou. Hou hier wel rekening mee dat je moeder ook van je stiefvader hoedt en dat nieuws voor haar misschien moeilijk kan zijn. Misschien is het zelfs beter als je gewoon lekker een keer met zijn drieën gaat zitten en er rustig over praat.
Liefs me