Anoniem (12) in

Stiefmoeder bepaald

Wat moet ik doen met een stiefmoeder die alles voor mij bepaalt? en alleen maar loopt te zeuren dat ik haar met mijn half broertjes (13 maanden) en een vader die aan haar kant staat?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
julieSandra Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
julie

Hey anoniem. Wat naar dat je stiefmoeder alles bepaald , en dan dat je vader ook nog aan haar kant staat ik heb geen stiefmoeder, dus ik ken het gevoel niet. Ik heb zelf wel een stiefvader, soms bepaald hij dan ook erg, irritant he? Als je zo stoer bent om het te zeggen 🙂 zou je kunnen zeggen dat je dat niet leuk vindt. (ik zou dat echt niet durven hoor) maar je kan natuurlijk ook gewoon het tegen je vader zeggen en dan kunnen jullie het samen oplossen. Ik hoop dat deze tip helpt

liefs en sterkte julie

Sandra

Hoihoi, Bedankt voor jouw berichtje op het forum! Ik snap helemaal wat je bedoelt..Mijn stiefmoeder wil ook altijd alles bepalen. Irritant is dat he! Het is sowieso niet leuk als iemand alleen maar loopt te zeuren. Hebben jullie altijd al zo’n slechte band gehad? Vervelend om te horen dat jouw vader aan haar kant staat. Zelf heb ik juist altijd veel steun kunnen vinden bij mijn vader, die het dan nog weleens voor mij opnam. Nu ik zelf ouder ben is het ook wel iets veranderd en heb ik ook wel vaak het gevoel dat hij een kant kiest en… Lees verder »