bram (18) in

Steunen vriendin

Hoi, de ouders van mijn vriendin gaan waarschijnlijk binnenkort scheiden en ik zou graag willen weten hoe ik haar hier het beste door heen kan helpen en steunen. zij is echt afhankelijk van haar ouders en dit is niet het beste wat haar kan over komen. mvg
bram

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
M&M
6 maanden geleden

heyy Bram,
De ouders van mijn beste vriendin gaat waarschijnlijk ook scheiden, Blijf je vriendin vooral steunen!
Ik weet niet of dat je een relatie met haar hebt, Maar als jullie hebben dan moet je het de komende maanden maar nier uitmaken want ik had precies het zelfde…
groetjes, M&M

Esmée
6 maanden geleden

Hoi Bram, Wat fijn dat jij je vraag hier durft te stellen! Ik wil als eerste even zeggen dat ik het super vind dat je hier hulp voor je vriendin zoekt! Wat naar voor je vriendin dat haar ouders waarschijnlijk gaan scheiden. Toen mijn ouders net gingen scheiden had ik ook net zoals Manon al aangeeft, behoefte aan een luisterend oor. Vaak vergaten mijn ouders door alles dat ik ook behoefte had aan een goed gesprek en een luisterend oor. Ik zocht mijn steun vaker bij vrienden en ik denk dat jouw vriendin al heel veel heeft aan een goede… Lees verder »

Manon
6 maanden geleden

Hey Bram, Wat super tof van je dat je deze vraag durft te stellen en wat lief dat je op deze manier informatie zoekt om je vriendin te willen helpen. Het kan natuurlijk een lastige en moeilijke situatie zijn waar je vriendin op dit moment doorheen gaat. Ik snap daarom ook dat je niet goed weet hoe jij jouw vriendin het beste kan helpen. Toen mijn ouders gingen scheiden, had ik vooral behoefte aan een luisterend oor. Er kwam in mijn situatie veel verdriet en ruzie bij kijken, dus iemand die mij kon troosten en gewoon naar mij kon luisteren… Lees verder »

Elle
6 maanden geleden

Hi bram, ik snap je situatie ik heb zelf ook veer vrienden met gescheiden ouders en het was altijd wel even zwaar. Maar dat is het altijd als je ouders uit elkaar gaan. Dat is gewoon niet te helpen. Het beste wat je voor haar kan doen is gewoon aan haar zijde blijven en haar steunen, luisteren naar wat ze te zeggen heeft en haar haar hart laten luchten. Dat helpt altijd. Maar zet er geen druk op! Dat kan heel zwaar emotioneel over komen en soms zijn we er niet klaar voor en hebben we tijd nodig. Probeer haar… Lees verder »