Annarixt (14) in

Stemmen ruzie

wat moet je doen als je steeds stemmen hoort van de ruzies op je kamer ik slaap slecht erdoor en dan hoor ik de vaatwasser en dan denk ik dat ze ruzie hebben maar dat is dan niet zo

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ilse
Ilse
26 dagen geleden

Hoi Annarixt! wat goed dat je het forum hebt gevonden en je verhaal wilt delen. Wat vervelend dat je soms geluiden hoort en dan denkt dat je ouders ruzie maken. Ik herken mij wel in jou verhaal. Mijn kamer voelde toen ik jonger was, en nu nog steeds als een veilige plek. Even een plekje waar je tot rust kunt komen waarbij alles wat er in die kamer is bij jou hoort. Ik begrijp dat wanneer je op je kamer zit en dan geluiden hoort dit niet fijn is. Wat mij heel erg geholpen heeft is bijvoorbeeld om even muziek… Lees verder »

Leonora
Leonora
27 dagen geleden

Hi Annerixt,
Dapper dat je je vraag stelt op het forum! Je geeft aan stemmen te horen van ruzie wanneer je op je kamer zit. Misschien heb je mensen in je omgeving waarbij je je verhaal kan doen. Mij helpt het altijd hulp te vragen aan iemand die dichtbij mij staat en die ik kan vertrouwen, bijvoorbeeld een goede vriendin of een familielid. Het helpt mij vaak om mijn zorgen te delen. Ik hoop dat je iets hebt aan deze tip!
Veel liefs,
Leonora