'anoniem' (14 jaar) in

Steeds commentaar

‘hey allemaal, ik heb het soms zo gehad met mijn moeder. mijn ouders zijn al ruim 7 jaar gescheiden. ik ga 1 weekend in de 2 weken naar mijn vader en de rest ben ik bij mijn moeder. mijn ouders hebben allebei een nieuwe vriend/vriendin en zijn ook al getrouwd. altijd als ik dan thuiskom van mijn vader vraagt mijn moeder hoe het was dus vertel ik dat, maar dan heeft ze altijd commentaar daarop. in haar ogen doet mijn vader alles fout terwijl het vaak helemaal niet zijn fout is, of ze geeft mijn stiefmoeder de schuld. mijn broer vindt het helemaal niet leuk bij mijn vader en stiefmoeder en noemt het dan ook ”’het strafkamp”’ en dat vind ik rcht heel erg. waarom blijft mn moeder zo zeiken over mn vader en door mn broer wordt het alleen maar erger. ik heb het helemaal gehad met haar, iemand plzz tips hoe ik hier mee om kan gaan?
xxx anoniem’

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Yannick
Yannick
5 jaren geleden

Beste anoniem, Bedankt voor je berichtje! Ik snap heel goed dat je het vervelend vindt als je moeder en je broer zo negatief praten over jouw vader. Jij vindt het fijn bij hem en voelt dat niet zo als hun, dus dan is het extra pijnlijk en irritant als er zo over hem gepraat wordt. Het kan natuurlijk goed dat je broer het minder leuk vindt daar, of dat hij zich stoort aan sommige dingen van je vader. Je moeder reageert in mijn ogen zoals veel ouders dat helaas doen; continu negatief praten over hun ex. In hun ogen kan… Lees verder »

Nina
Nina
5 jaren geleden

Hi Anoniem, Dankjewel voor je berichtje op ons forum. Goed dat je aangeeft waar je grens ligt want het is inderdaad heel rot als je zo tussen je ouders wordt geplaatst. Ik ken het, mijn vader heeft er ook een handje van om negatief over mijn moeder te praten. Ik begrijp dat het ook heel moeilijk is om te zien dat jouw broertje zo over jouw vader praat terwijl jij het niet zo voelt. Heb je al geprobeerd om aan je moeder uit te leggen wat voor een gevoel jij krijgt als ze steeds maar zo negatief over jouw vader… Lees verder »