Rob (9) in

Spreekbeurt

ik moet een spreek beurt houden en ik heb informatie nodig over emoties en hulp voor kinderen van gescheiden ouders willen jullie mij helpen?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ImkeEvelienManon Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Imke

Nou soms zoals bij mij trekt een stiefouder zijn/haar kind voor en geeft die jou allemaal schuldgevoelens en kat je helemaal af en heeft je moeder dan heel weinig geld. Dat gebeurd bij mij

Evelien

Lieve Rob, Wat super dat je jouw spreekbeurt wil gaan doen over kinderen van gescheiden ouders! Zijn jouw ouders zelf ook gescheiden? Bij Villa Pinedo hebben we een spreekbeurtpakket. Die kun je hier vinden: https://www.villapinedo.nl/wp-content/uploads/2019/04/Spreekbeurt-Villa-Pinedo.pdf In dat pakket staan een aantal cijfers en feitjes, hoe het bij een rechter gaat, welke afspraken je kunt maken en informatie over Villa Pinedo zelf. Ik hoop dat je er wat aan hebt! Je kunt ook een kijkje nemen op ons forum. Daar worden een heleboel vragen gesteld door kinderen en kinderen van gescheiden ouders geven daar antwoord op. Misschien kun je daar ook… Lees verder »

Manon

Hey lieve Rob, Wat goed dat jij ons forum hebt gevonden en wat een knappe vraag stel je daar! Wat super gaaf dat jij je spreekbeurt over dit onderwerp wil houden. Ik heb toevallig het perfecte pakket voor jou: https://www.villapinedo.nl/wp-content/uploads/2019/04/Spreekbeurt-Villa-Pinedo.pdf Ik denk dat je hier best veel info kan uithalen wat je kan helpen met het geven van een goede spreekbeurt. Er staat info in over Villa Pinedo en hoe wij hulp bieden aan kinderen van gescheiden ouders. Ook staan er tips in over hoe je met gescheiden ouders om kan gaan en hoe het proces van scheiden werkt. Verder… Lees verder »