Kimberly (11) in

Soms denk ik dat het mijn schuld is

Hey mijn naam is Kimberly (11) mijn ouders zijn gescheiden toen ik zeven of acht was of zo toen moesten we verhuizen gelukkig was het maar een paar straatjes verder alleen toen 9 of 10 was of zo toen moest mijn vader opeens verhuizen nu woont hij in Tzum ik wist hem heel erg maar heel af en toe komt hij wel even langs soms ben ik ook bang dat mijn moeder of mijn vader in een keer iemand anders vind dat zou ik niet leuk vinden want ik zal mijn mama en mijn papa nooit vervangen maar mijn vader kluste altijd dus heb ik een heel mooi hart plankje met een foto van hem gelukkig gaat alles goed met mij en mijn mama alleen vind mij papa het helemaal niet leuk in zijn nieuwe huis hij is niet gelukkig en soms denk ik dat dat mijn schuld is dat vind ik niet fijn dit was mijn verhaal dag.🐞

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sarah
11 maanden geleden

Hoi Kimberly, Wat mooi dat je je verhaal op dit forum deelt! Het kan soms zo fijn zijn om je verhaal kwijt te kunnen. Ik lees in je berichtje dat je soms bang bent dat je vader of moeder een nieuwe vriend of vriendin zou krijgen en dat snap ik goed. Daar ben ik namelijk ook een tijdje bang voor geweest. Maar je moet goed onthouden dat je nooit het gevoel hoeft te hebben dat je de andere ouder ‘vervangt’ door de nieuwe vriendin/vriend van je papa of mama aardig te vinden. Mijn vader kreeg na een tijdje ook een… Lees verder »

Dieuwertje
11 maanden geleden

Hoi lieve Kimberly! Wat fijn dat je het forum hebt gevonden om dit te vertellen! Het is heel vervelend dat je je vader zo mist! Wel heel fijn dat hij af en toe langs komt! Toen mijn ouders gingen scheiden was ik de ene week bij mijn vader en de andere week bij mijn moeder, maar dan miste ik mijn vader of moeder ook nog steeds! Mijn moeder kreeg meteen een nieuwe vriend toen mijn ouders net waren gescheiden, dat vond ik ook niet zo leuk. Ik was ook altijd bang dat papa ook een nieuwe vriendin zou krijgen, maar… Lees verder »