Jada (15) in

Slecht contact tussen ouders

Mijn ouders zijn al vanaf mijne 3e gescheiden en het contact tussen hun werd steeds slechter. Dat komt voornamelijk door een recht zaak die in het verleden heeft plaats gevonden. Maar nu praten mijn ouders niet meer en ik kan er echt niet meer tegen. Mijn moeder wilt niet met mijn vader praten en reageerde bijna nooit op zijn berichten. Dus regels mijn vader het via mij omdat hij weet dat hij anders toch genegeerd word. Maar mijn moeder vind het dan weer niet kunnen dat hij het zo doet. Maar toch doet ze het zelf soms ook en geeft ze hem geen kans om het anders te doen. Ik mag ook niet met mijn vader op vakantie of naar Disney ofzo want ze vind het niet nodig omdat hij niet altijd de alimentatie niet altijd betaald. Als hij zijn verantwoordelijk heden niet na komt hoeft hij ook niet zulke dingen te doen vind ze. Maar ik wil wel met hem op vakantie en dat soort dingen doen en ik heb het ook al aan gegeven aan mijn vader dat dat de reden is dat ik niet mag, maar hij wilt het met mijn moeder bespreken maar die reageert natuurlijk niet. En als ik ook maar iets over mijn vader zeg tegen mijn moeder word ze meteen boos en geïrriteerd. (Maakt niet uit wat het is) Ik zit vast en ik weet niet meer wat ik moet doen. Ik heb al die jaren maar gedaan alsof ik het allemaal wel goed vond en mijn verdriet verbergt maar ik kan er niet meer tegen. Wat kan ik hieraan doen?? Help

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jaimy
1 maand geleden

Haii lieve Jada, Super dat je naar het forum bent gekomen om je verhaal te delen met ons. Ik vind vervelend voor je dat je ouders slecht contact hebben. Ik lees ook dat vooral jij hiervan de dupe bent. Zelf heb ik dit ook gehad. Mijn ouders hadden ook slecht contact. Het was of altijd schreeuwen door de telefoon of alles ging via ons. Ik vond dit erg vervelend en dacht soms ook een beetje dat ik dan maar groot moest zijn en de taak op me moest nemen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit is alleen… Lees verder »

Kevin
1 maand geleden

Hoi lieve Jada, Wat ontzettend dapper dat je je verhaal doet bij ons..! Ik wil je dan ook heel erg welkom heten bij Villa Pinedo en je een digitale knuffel geven!! Toen mijn ouders gingen scheiden, ging het precies zo. Ze konden elkaar niet meer zien en er was altijd ruzie. Communiceren ging via ons en dat was lastig (ik was pas 7) en ook heel vermoeiend. Ik snap dus heel goed hoe jij je moet voelen en ik vind het fijn dat je je hart bij ons hebt gelucht. Ten eerste wil ik je meegeven dat een heleboel dingen… Lees verder »