Wouter (14 jaar) in

Ik heb slapeloze nachten.

Hoi ik ben Wouter,
ik ben 14 jaar en zat in een dramascheiding. Mijn ouders hebben heel veel ruzie gehad met elkaar en schelden als ik weet niet wat. Wat er allemaal gaande was, ik ben wel eens van huis weggelopen maar het kan nog erger. De opa aan mijn moeder’s kant is zich er mee gaan bemoeien en het is allemaal uit de hand gelopen. Ik woon er nu samen met mijn zusje, al bijna 1 jaar, en we willen er weg. Het is nu zo dat we een week bij papa zijn en de week erop bij opa maar ik wil het anders. Jeugdzorg en dergelijke is ingeschakeld maar het gaat niet snel. Ik heb zo’n stom gevoel elke avond en ik heb hierdoor slapeloze nachten.

De scheiding van mijn ouder vond plaats ‘december 2010′

Wouter

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Marleen
Anne Marleen
9 jaren geleden

Hallo, mijn ouders zijn ook gescheiden en er zijn ook heel veel mensen die er mee bemoeid hebben ik heb tegen die mensen gezegt dat hun er niks mee te maken hadden en dat het tussen mijn vader mijn moeder en mj en me broer ging en ze hebben geluisterd ze hebben zich er niet meer mee bemoeid. Het is misschien een beetje hard omdat tegen je opa te zeggen maar misschien is het wel beter. Het is beter dan slapeloze nachten te hebben. En al wil je er over praten kan je altijd naar je vrienden gaan die naar… Lees verder »

Meisje, 14 jaar
Meisje, 14 jaar
9 jaren geleden

Hallo, ik heb het zelf ook meegemaakt dat mijn ouders gingen scheiden me moeder heeft nu een nieuwe man waar ik niet echt mee kan op schieten me vader heeft een vriendin. Mijn ouders zijn nu al 5 jaar gescheiden alleen woon ik bij me moeder maar sinds dat me moeder een nieuwe man heeft mag ik niks meer van haar ik rij graag paard en omdat mijn moeder niet veel geld heeft was het paardrijden gratis maar het was in het weekend dat ik bij me moeder ben maar als nog wil ze het niet maar met wie kan… Lees verder »

Anne Marleen
Anne Marleen
9 jaren geleden

klinkt als een nare situatie die al best lang duurt… Mijn ouders zijn ook gescheiden en heb gemerkt dat ze niet altijd even goed luisteren. Is het bij jou misschien mogelijk om tegen ze te zeggen wat je wil of er over te praten? Anders kan je misschien nog iemand uit je omgeving (school, kennissen, buren, vrienden) of familie vragen om het erover te hebben. Ook al is het een verrotte situatie, jij moet je ook op je gemak voelen. Bij mij heeft het heel erg geholpen dat als ik dingen niet kon zeggen omdat ik bang was voor de… Lees verder »