Bobby (11) in

School is lastig

Hoi ik ben Bobby, 13 jaar oud en woon in * mijn ouders zijn 3 jaar geleden gescheiden. Ik vond het heel lastig maar het ging steeds beter tot nu. Ik merk dat ik er steeds meer last van ga krijgen. Met school vind ik het allerlastigste. Mijn motivatie is ook al niet goed op en voor school. Ik vind het lastig om toetsen in te plannen en om al me boeken op orde hebben want ik moet 2 keer in de week alles mee shouwen. Ik heb een broertje (6) en een zusje (10). me ouders wonen 10 min van elkaar vandaan, maar toch vind ik het lastig me cijfers gaan ook niet goed. Niet dat ik me ouders de schuld geef. Maar heb het iedee dat het er niet beter van word. Hebben jullie misschien tips voor mij. hoe het mij voor school kan helpen?

alvast bedankt, groetjes Bobby

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mea
Mea
25 dagen geleden

Hoi bobby ik heb het zelfde ik merk het aan je spelling “iedee” maar je kan je buddy vragen. Of misschien kun je aan je mentor vragen om te helpen. Ik gebruik Trello super fijne app.

Groetjes Mea
Doei Bobby ( mijn zusje is jaloers op je naam )

Iris
1 maand geleden

Hi Bobby! Wat vervelend om te horen zeg! Ik had zelf ook dat ik nog jaren na de scheiding me ineens minder fijn kon voelen, dus het is niet gek dat jij dat ook voelt! Als ik me minder fijn voel zie ik dat ook vaak als eerst aan mijn cijfers en motivatie voor school. Je zei dat je het lastig vindt om je toetsen in te plannen. Geldt dat ook voor je vrienden op school? Is dat iets wat je met hen kan bespreken? Of anders misschien aan je mentor vragen of jullie samen een uurtje in de week… Lees verder »

Sanne
1 maand geleden

Lieve Bobby, Allereerst wat dapper van je om dit op Vila pinedo te delen! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 jaar was dus onze leeftijden lagen best dichtbij elkaar. Ik had in de tijd dat ik naar de middelbare school ging heel veel last van dat ik steeds met al mijn spullen heen en weer moest. Gelukkig kon ik er goed met mijn mama over hebben waardoor ze me vaak al hielp met spullen inpakken(ik was namelijk een beetje slordig met inpakken en vergat wel eens iets) een aanta spullen zorgde ik dat ik die dubbel had. Zoals onderbroeken… Lees verder »

Zoë
1 maand geleden

Hey Bobby, Wat goed dat je je vraag stelt op het forum. Ik begrijp jouw situatie erg goed. Ik heb zelf ook gewisseld van mama naar papa. Op een gegeven moment werd ik ouder en woon ik nu bij mijn moeder. Misschien kan je dit op school aan te geven. Zo kan je samen met je leraar/lerares plannen om zo de toetsen te plannen en samen te kijken wanneer je welke boeken mee moet. Ook kan je je hulp vragen bij je ouders. Maar wanneer je dit moeilijk vind (wat ook begrijpelijk is). Hopelijk heb je hier wat aan! Groetjes… Lees verder »