Pip (11) in

Ruzie over mij

Hallo ik ben Pip, ik zit ermee dat mijn vader een nieuwe vriendin heeft en die vriendin van mijn vader doet ook best onaardig tegen mij ongeveer een maandje terug had ik ruzie met mijn vader en met mijn moeder erbij mijn vader en moeder zaten elkaar allebei uitteschelden en dat klonk heer hard en het ging allemaal over mij terwijl ik volgens mij niet zo veel fout heb gedaan ik praat nu met een therapeut en dat helpt ik heb ook een buddy aangevraagd weet iemand hoe ik hier mee om moet gaan
Groetjes Pip

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Adinda
Adinda
1 jaar geleden

Hi Pip, Wat goed dat je het forum hebt gevonden en je vraag hebt durven stellen. Wat zit je in een vervelende situatie :(. Het is nooit leuk als je ouders ruzie maken en al helemaal niet als het over jou gaat. En laat me je verzekeren, ik weet zeker dat je niets fout hebt gedaan.  Ik vond en vind het ook nog steeds heel vervelend als mijn ouders ruzie maken. Nu woon ik niet meer thuis dus krijg ik het minder mee maar vroeger kon ik er heel erg mee zitten als ze ruzie hadden. Kinderen hebben vaak het… Lees verder »

Isabelle
1 jaar geleden

Hoi Pip, wat knap dat jij je verhaal hier deelt en met een therapeut praat. Het lijkt me een erg vervelende situatie. Vroeger maakten mijn ouders ook erg veel ruzie over mij, terwijl ik niks fout deed. Dit maakte mij heel erg verdrietig. Weet dat het niet jouw fout is dat je ouders ruzie maken en je niks verkeerd doet. Wat mij toen hielp was aangeven dat ik het niet fijn dat ze ruzie maken waar ik bij ben en het over mij gaat.
Groetjes,
Isabelle

Kim
Kim
1 jaar geleden

Hoi Pip! Bedankt voor delen van je verhaal. Je bent niet de enige die dit meemaakt, want ik herken mij heel erg in jouw verhaal Mijn ouders maakten ook heel veel ruzie en schreeuwden soms ook naar elkaar. Dat is niet fijn, hè? Ik werd er altijd heel verdrietig van en voelde me soms een beetje bang. Hoe voelt het voor jou? Het heeft mij erg geholpen om, ondanks dat ik toen al wat ouder was, er met iemand over te praten. Super goed en knap dat jij dit ook al doet met een therapeut! En inderdaad, met een Buddy… Lees verder »