Jill (11) in

Ruzie over de vakantie

Mijn ouders hebben ruzie over de vakantie indeling net als vorig jaar maar mijn stiefmoeder die vind dat ik niet mee mag als er ruzie is en ze neemt mij alles kwalijk wat moet ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Em
Em
3 dagen geleden

zeggen dat je het niet leuk vind; het is allemaal niet jouw schuld en die indeling, waarom vragen ze niet aan jou wat JIJ wil?

Maxim
4 dagen geleden

Hoi Jill,
Dat ken ik, misschien heb je zelf een voorstel aan ze? Als dat niet werkt deed ik altijd afwachten wat ze zelf wouden en kijken of ze er uitkomen en dan kijken of jij het ermee eens bent en of je iets te doen hebt in de vakantie. Ik hoop dat het werkt!
Groetjes Maxim!

Lotte
4 dagen geleden

Lieve Jill,

Wat vervelend dat er vaker ruzie is over de vakantieplanning. Hebben ze ook gevraagd wat jij graag zou willen? Misschien kun je bij je ouders aangeven hoe jij graag de verdeling ziet in de vakantie en misschien kunnen ze er dan uitkomen.

Misschien kun je over je stiefmoeder eens met je vader praten. Je kunt aangeven dat ze je alles kwalijk neemt en dat dat niet fijn voelt.

Wist je ook dat je met een buddy van Villa Pinedo hierover kan chatten?

Ik hoop dat je hier iets aan hebt!

Liefs Lotte

Alex
4 dagen geleden

Hi Jill ik ben Alex en ben ook 11 jaar en ik heb dit ook weet je wat je moet doen? Als je het fijn vindt zal ik als ik jou was met je moeder erover praten en anders kan je met je stiefouder afspreken dat als zo iets gebeurt dat jij dan even op je kamer mag afkoelen en dat jullie het daarna daar niet meer over hebben. Ik snap dat heel lastig is om dat te zeggen dus als je dat niet lukt moet je dat tegen je moeder zeggen en dan kan je moeder contact op nemen… Lees verder »