Manon (16) in

Ruzie ouders

Hallo,
Mijn ouders hebben vaak ruzie. Ik ben bang dat mijn ouders gaan scheiden, maar als ik daar naar vraag zeggen ze dat ik me geen zorgen hoef te maken. Ik vind het wel erg vervelend om de ruzies tussen mijn ouders aan te horen en weet dan niet zo goed wat ik moet doen. De ruzies zijn ook wel eens zo erg geweest dat een zijn spullen aan het pakken was om het huis uit te gaan, het zijn dus geen kleine ruzies. Ik doe thuis al erg veel om mijn ouders zo te ontlasten, maar heb het ook erg druk met school waardoor ik weinig vrije tijd heb. Toch helpt dit niet en maken ze steeds weer ruzie. Ik heb het daar best moeilijk mee, maar ik denk dat mijn ouders niet doorhebben dat ik er zo erg mee zit.
Mijn vraag is of ik ook in deze situatie terecht kan bij villa pinedo. Ik heb al veel op jullie site en instagram account gelezen, erg fijn dat jullie dit maken!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Julien
1 jaar geleden

Ik heb het zelfde probleem ik steun je en alle mensen die ook een bericht hebben gestuurd steunen je ook

Manon
1 jaar geleden
Reply to  Julien

Last edited 1 jaar geleden by Manon
Rachell
1 jaar geleden

Hi lieve Manon, Wat knap dat jij je verhaal met ons deelt op dit forum! Wat een onwijs vervelende situatie waar je inzit! Toen mijn ouders gingen scheiden liepen de spanningen ook heel erg op in huis. Ik zeg hierbij niet dat jou ouders ook gaan scheiden, maar ik snap de situatie waar jij in zit wel heel goed. De vele (soms heftige) ruzies en daar moet jij je draai in vinden binnen huis en dit kan heel erg lastig zijn! Wat mij heel erg heeft geholpen tijdens dit soort situaties, is om met mijn ouders hierover te praten. Laat… Lees verder »

Manon
1 jaar geleden
Reply to  Rachell

Hallo Rachel,

Bedankt voor de reactie. Ik heb zeker wat aan het advies.
Heel erg bedankt!

Manon

Lisa
1 jaar geleden

Hai Manon, Wat goed van je om hier je bericht te plaatsen. Je bent van harte welkom. Je geeft aan dat je ouders veel ruzie hebben en deze niet echt klein zijn. Wat ontzettend naar voor je om in deze situatie te zitten. Voor mijn ouders gingen scheiden waren er ook veel spanningen en soms ook ruzies, mijn moeder heeft namelijk een relatie met een andere man gekregen terwijl ze nog met mijn vader getrouwd was, dus ik snap je angst voor het scheiden. Ik lees ook dat je veel doet om je ouders te ontlasten. Erg lastig lijkt mij.… Lees verder »

Manon
1 jaar geleden
Reply to  Lisa

Hallo Lisa,

Bedankt voor de reactie. Dit gaat mij zeker heel erg helpen.
Heel erg bedankt!

Manon