Emma (15) in

Ruzie ouders

mijn ouders maken veel ruzie wat moet ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
1 jaar geleden

Lieve Emma, Wat onwijs goed dat jij deze vraag stelt op het forum! Ik vind het echt heel dapper van je. Zelf herken ik jou verhaal ook. Bij mij ging het namelijk zo: mijn ouders kregen mega veel ruzie. Het ging vaak niet eens om iets. Het bleef maar doorgaan en ik vond dat, net als jij mega moeilijk. Wat mij toen heel erg heeft geholpen is er over kletsen met iemand. Misschien zou jij dat ook kunnen proberen? Is er iemand die je vertrouwd met wie je dit zou durven en kunnen delen? Daarnaast kun je altijd gratis en… Lees verder »

Charlotte
1 jaar geleden

Hey Emma, Wat tof dat je hier je verhaal wilt doen, ik kan me goed voorstellen dat het moeilijk is als je ouders veel ruzie maken. Mijn ouders hebben een jaar lang bijna iedere avond ruzie gemaakt toen ze uit elkaar gingen. Ze maakten ruzie over alles, zelfs over hoeveel kaas mijn vader op zijn brood at. Toen ik aangaf hoe vervelend ik dit vond, en hoe verdrietig ik er van werd, zeiden ze dat ze helemaal niet doorhadden dat ze zoveel ruzie maakten. nadat ik er wat van gezegd heb, hebben zij hun best gedaan om minder ruzie te… Lees verder »

Lisa
1 jaar geleden

Lieve Emma,   Goed van je dat je hier je vraag stelt. Maar wat ontzettend vervelend dat je ouders veel ruzie maken.   Is er iemand in je omgeving, broer/zus/goede vriendin, waar je mee kunt praten over de situatie? Het kan namelijk erg opluchten om er met iemand over te praten, dat heeft mij in ieder geval wel geholpen. Als je het prettig vindt, kun je ook via de chat een buddy om hulp vragen. Je kunt ook zelf bij je ouders aangeven dat jij het niet prettig vindt als ze ruzie maken waar jij bij bent. Dit kan best… Lees verder »

Demi
1 jaar geleden

Hi lieve Emma,   Wat goed dat je het forum van Villa Pinedo gevonden hebt! Ik vind het vervelend om te horen dat jouw ouders zoveel ruzie maken. Mijn ouders deden dat toen ook. Ik vond dat lastig, omdat ik er echt voor mijn gevoel tussen in zat en geen kant wilde kiezen. Uiteindelijk heb ik met mijn beide ouders gepraat en hun vertelt dat ik het niet fijn vond dat ze zoveel ruzie maakte waar ik bij was. Daarna was het gelukkig een stuk minder geworden. Misschien kun jij ook met je ouders gaan praten? Zie je dat zitten?… Lees verder »