Skip to content
Anoniem (12) in

Ruzie moeder

Hoihoi,
Ik ben een meisje van 12 jaar ik ga al 3 jaar niet meer naar mijn vader toe dus ik woon nu alleen met mijn moeder thuis, mijn moeder en ik hebben soms ruzie en als we ruzie hebben ben ik bang dat ik mijn moeder heel erg veel pijn doen.
Heeft iemand tips?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DoloresAnique Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Dolores

Hey lieve Anoniem, Wat ontzettend lief van je dat je je zo veel zorgen maakt dat je je moeder pijn doet als jullie ruzie maken! Ik heb helaas ook wel eens ruzie met mijn moeder en dat is natuurlijk helemaal niet leuk. Ik heb wel eens dingen gezegd dat ze begon te huilen en dat is echt niet leuk, want je wilt helemaal je moeder niet zien huilen! Soms hoort ruzie er nou eenmaal bij en kan het goed zijn. Maar meestal is ruzie ook te vermeiden. Als je voelt dat je boos word, haal diep adem of ga mediteren… Lees verder »

Anique

Lieve Anoniem, Dankjewel dat jij je verhaal deelt op het forum! Wat jij schrijft herken ik heel goed. Gelukkig heb ik nu niet zo vaak meer ruzie met mijn moeder, maar als dit gebeurt ben ik wel altijd bang dat ik haar pijn doe. Vaak ben ik zo boos dat ik niet goed nadenk over wat ik zeg. Het helpt voor mij vaak om een stapje terug te doen, rustig adem te halen, na te denken over wat me nou echt dwars zit en wat ik wil zeggen. Soms wordt het even te veel en moet ik wat meer afstand… Lees verder »