Philip (19) in

Ruzie met ouders

een vriendin adviseerde deze instantie nadat ik helemaal kapot ben van een ruzie met mijn ouders. mijn ouders zijn niet gescheiden. ik woon in een ongelukkige omgeving en heb geen goede band met mijn ouders, broertje en zusje. mijn opa en oma zijn er altijd voor mij geweest en zullen er altijd voor mij zijn. ik weet niet hoe ik verder moet gaan na de afgelopen ruzie. het liefst wil ik uit huis. ik heb het gevoel dat ik gek ben en mijn opties raken op

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
1 maand geleden

Hi Philip, Zoals Kevin al aangeeft, herkennen veel van ons zich in ruzies met ouders of ruzies tussen ouders. Wat enorm rot dat je niet lekker op je plek zit thuis. We hebben tijdens corona natuurlijk allemaal veel thuis gezeten, en dit kan zeker zorgen voor een gespannen sfeer thuis. Ik ben zelf op mijn 18e uit huis gegaan, niet omdat ik ruzie had, maar omdat ik klaar was met het gesleep met tassen tussen mijn vader en moeder. Ben je daar al klaar voor denk je? Een plekje voor jezelf? Misschien kun je anders een weekje of 2 bij… Lees verder »

Kevin
1 maand geleden

Hi Philip, Welkom bij Villa Pinedo! Onze kracht is dat we vanuit de ervaring die wij zelf hebben met gescheiden ouders, jongeren met vragen goed kunnen helpen in herkenbare of vergelijkbare situaties. Hoewel jouw ouders niet gescheiden zijn, denk ik wel dat velen van ons de ruzie met ouders herkennen 😉 Graag denk ik met je mee in jouw situatie. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 7 was en lange tijd heb ik afwisselend bij beide ouders gewoond. Naarmate ik ouder werd en mijn eigen plan wilde trekken, botste dit regelmatig met mijn ouders. Soms kon ik de een niet… Lees verder »