anoniem (12) in

Ruzie met ouders

hey, iedereen ik heb het de laatste tijd echt moeilijk ik heb de hele tijd ruzie met men ouders en met men broertje ik heb niemand om mee te praten me bff ken ik pas 2 weken en men andere vriendin die begrijpt dat toch niet en ik ben verlieft op een jongen hij is 2 jaar ouder dan mij en ik weet niet hoe ik hem dat moet vertelen ik ken hem pas 2 weken en ik ben niet 100% op hem ik ben 25% op hem ,ik weet ook niet hoe ik tegen men mama moet praten of men papa ik hoop echt dat iemand me hier mee kan helpen…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romee
2 dagen geleden

Hoi anoniem, Bedankt voor je berichtje op het Forum, wat fijn dat je ons hebt gevonden!:) Zelf heb ik niet helemaal hetzelfde meegemaakt als jij. Wel herken ik me erin dat je zegt dat je het moeilijk vindt om met andere mensen over de scheiding en ruzies thuis te praten. Wanneer ik mijn problemen met iemand zou delen was ik bang dat mijn vriendinnen het niet zouden snappen of dat ze geen zin hadden in mijn problemen. Bij mij heeft het wel geholpen om er af en toe voorzichtig over te beginnen bij een vriendin om te kijken hoe ze… Lees verder »

Kristel
12 dagen geleden

Hoi, Wat fijn dat je het forum hebt gevonden, wat een vervelende situatie. Hoe komt het dat je steeds ruzie hebt met je ouders? Kun je er met ze over praten na dat er een ruzie geweest is? Anders kun je dit misschien een keer aangeven dit is moeilijk maar het kan helpen. In dit gesprek kan je op een rustige manier uitleggen wat je dwars zit bijvoorbeeld. Ik heb een tijd ook veel ruzie gehad met mijn zusje naar mijn idee was zij altijd degene die er voor zorgde dat wij ruzie kregen. Doordat we een keer samen met… Lees verder »