Diego (12) in

Ruzie met moeder

Ik heb hulp nodig ik ben 12 Diego ik heb bijna wel elke dag ruzie met mijn moeder gaat meestal over kleine dingen het is nu zomervakantie en ik wordt gek als ik elke dag ruzie heb ik weet niet wat ik moet doen.Ik heb all gezegd dat ik de zomervakantie meer bij me vader wil zijn maar ze luistert niet. Wat moet ik doen naar me vader gaan of weglopen ik weet het echt niet

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romee
1 maand geleden

Hoi Diego, Allereerst wil ik even zeggen hoe dapper ik het van je vindt dat je een bericht op het Forum hebt geplaatst. Ik herken mij heel erg in jouw verhaal. Zelf had ik ook veel ruzie met mijn moeder. Zij vertelde mij later dat dit kwam doordat ze erg verdrietig was door de scheiding en erg heftig op alles reageerde. Denk jij dat dit bij jouw moeder ook zo is? Ik begrijp dat het erg vervelend is en dat je niet goed weet wat je aan de situatie moet doen. Misschien dat je op een rustig moment met je… Lees verder »

Anouk
1 maand geleden

Hoi Diego, Ik heb ook vaak ruzie thuis, dus ik herken hoe je je voelt. Ik raad je aan om niet weg te lopen, want dit veroorzaakt alleen maar problemen. En je lost het probleem niet op, maar gaat het uit de weg. Ik zal je een paar tips geven die ik zelf ook gebruik: probeer alleen te zijn als je boos of geïrriteerd bent, hierdoor voorkom je ruzie. Doe iets leuks met je moeder, vraag of ze een spel wil doen of samen wilt gaan voetballen. Hierdoor heb je ook leuke momenten en zal het veel gezelliger zijn thuis.… Lees verder »

(null)
(null)
1 maand geleden

hey Diego,
het is heel vervelend dat je elke dag ruzie hebt met jouw moeder. je kan beter met je vader het er over hebben en hem vertellen waar je mee zit. hopelijk vind hij een oplossing .

weglopen zal toch niks helpen en je zal in de moeilijkheden komen.

Sanne
1 maand geleden

Hi Diego, Dankjewel voor jouw berichtje en wat dapper van jou dat jij jouw verhaal deelt op het forum van Villa Pinedo. Je geeft aan dat je bijna elke dag ruzie hebt met je moeder, dat is heel erg vervelend en ik herken dit ook met mijn eigen moeder. Daarom zou ik je graag wat tips willen geven die jou misschien kunnen helpen. Mijn ouders zijn al zo lang ik me kan herinneren gescheiden en ik heb altijd meer bij mijn moeder gewoond dan bij mijn vader. Ik lijk heel erg op mijn vader en ben het tegenovergestelde van mijn… Lees verder »