Nora (13 jaar) in

Ruzie met mijn vader

hoi

ik heb vaak ruzie met mijn vader, dat ik alleen daar ben vanwege eten en ouderschapsplan. ik ben er dan ook om hem te zien. hoe kan ik dit goed aan hem uitleggen

groetjes Nora

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
8 dagen geleden

Hoi Nora! Dankjewel voor het delen van je vraag. Wat goed dat je ons gevonden hebt! In je berichtje vertel je dat je vaak ruzie hebt met je vader en vraag je hoe je uit kan leggen dat je ook voor hem langs komt. Ik kan mij voorstellen dat het niet fijn is om ruzie te hebben met je vader. Ik ga je proberen advies te geven vanuit wat ik zelf wel eens had met mijn vader. Mijn vader kon nog wel eens boos worden en dan was niks goed. Dat maakte mij verdrietig en ik voelde me dan schuldig… Lees verder »

Anne
8 dagen geleden

Lieve Nora, Wat rot dat je het niet fijn hebt met je vader. En wat fijn dat je dat op het forum wil delen. Ikzelf herken me heel erg in jouw situatie en het raakt me heel erg. Ik heb ook geen sterke band met mijn vader. Dat is echt een van de vervelendste dingen die er zijn. Vroeger was mijn vader namelijk mijn held en mijn beste vriend. Hoe komt het bij jou? Mijn vader heeft veel gelogen, tegen mijn moeder, tegen mijn bonusmoeder daarna, en ook tegen mij. Dat deed mij heel veel pijn, omdat ik hem helemaal… Lees verder »

K
K
8 dagen geleden

Probeer een open en eerlijk gesprek met hem aan te gaan. Wees er zeker van dat je zijn aandacht hebt, en vertel dan eerlijk hoe je je voelt. Het kan dat het hem tijd kost, maar misschien begrijpt hij dan dat je er bent omdat je echt van het houdt en omdat je er wilt zijn.