anoniem (9) in

Ruzie met mijn vader

hoi,
mijn ouders zijn nu een half jaar gescheiden en mijn vader heeft dus nu al de hele tijd een nieuwe vriendin, ik heb hele erge ruzie met hem, en heb hem dus nu ook al een lange tijd niet gezien. als ik iets tegen hem probeer te zeggen word hij meteen boos en walst hij helemaal over me heen. ik vind het heel lastig om contact met hem te houden. en ik vind het ook wel vervelend dat ik geen contact met hem hebt, maar ik vind het toch heel lastig om naar hem toe te gaan of met hem te praten. kan iemand me helpen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Demy
11 maanden geleden

Hallo anoniem! Wat goed van je dat je jouw verhaal durft te delen. Super dapper van je! Ik begrijp dat dit een hele vervelende situatie voor jou is en dat je jezelf hierdoor niet fijn voelt. Het is natuurlijk nooit leuk als je ruzie hebt met een van je ouders en begrijp dat dit erg vervelend voor jou moet zijn. Toen mijn ouders gingen scheiden had mijn moeder ook meteen een nieuwe vriend. Ik vond dit ook helemaal niet leuk en had vaak ruzie met haar. Ik had het gevoel dat mijn moeder mij niet wilde horen en mij niet… Lees verder »

Olga
11 maanden geleden

Hallo lieve …, Ik vind het fijn dat jij met jouw verhaal naar ons bent gekomen, ik heb jouw verhaal gelezen en ik snap dat jij je niet fijn voelt. Het is niet fijn om ruzie met je vader te hebben, en al helemaal niet om hem een tijd niet te spreken of te zien. Gaat de ruzie over zijn nieuwe vriendin of is er iets anders aan de hand? Heb je dit al met iemand anders besproken die je goed kent? Bijvoorbeeld je moeder, iemand van school of iemand uit je familie. Misschien kan dit persoon je helpen om… Lees verder »

Evelien
11 maanden geleden

Hoi lieve anoniem, Wat dapper dat he je verhaal durft te delen! Daarvoor mag je trots zijn op jezelf! Het is wel erg vervelend dat je met dit gevoel zit en veel ruzie hebt. Ik kan me voorstellen dat je dat niet leuk vindt. Ik heb ook een tijdje geen contact met mijn vader gehad. Ik was boos op hem om een aantal dingen die hij had gedaan. En als ik iets tegen hem zei, was het ook vaak niet goed. Ik heb toen een brief geschreven. Hierin heb ik verteld wat ik wel fijn vind van mijn vader, bijvoorbeeld… Lees verder »