Linde (13) in

Ruzie

Wat moet ik doen als mijn ouders veel ruzie hebben als ze elkaar zien.. Ik heb er namelijk heel veel moeite mee.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Elien
2 maanden geleden

lieve linde, wat goed dat je ons forum hebt gevonden. Wat een lastige situatie voor jou maar ik kan me er ook heel goed in vinden. Mijn ouders maakte ook vaak ruzie als ze elkaar zagen. Ik had er ook heel veel moeite mee. Ik heb toen alles op een papier geschreven en aan mijn ouders gegeven. Zij waren heel blij dat ze eindelijk wisten hoe ik over de situatie dacht. Vanaf toen hielden ze rekening met me. Ze maakte geen ruzie meer als wij er bij waren. Als ze iets tegen elkaar wouden vertellen dan werd dat gedaan op… Lees verder »

Sandra
2 maanden geleden

Hoihoi Linde, Dankjewel voor jouw berichtje op het forum. Fijn dat je hier je vraag aan ons stelt, dan kunnen wij een beetje met je meedenken! Ik kan me best wel goed vinden in jouw vraag, omdat mijn ouders elkaar vroeger ook niet konden luchten of zien. Vooral mijn moeder vond het heel moeilijk (mijn vader was vreemd gegaan..) Dus mijn moeder maakte vaak vervelende opmerkingen. Soms hebben dingen helaas wat tijd nodig. Het heeft namelijk echt een paar jaar geduurd voordat mijn moeder weer een beetje beleefd was tegen mijn vader, voordat ze alles ook een beetje een plekje… Lees verder »

Lisa
2 maanden geleden

Hi Linde, Wat goed dat je je vraagt durft te stellen op ons forum, super dapper van je! Ik begrijp dat het een hele vervelende situatie voor je is.. Het is echt niet fijn als je ouders ruzie maken. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 10 jaar oud was en ook zij maakten veel ruzie met elkaar. Ik vond het heel vervelend dat ze niet gewoon normaal met elkaar konden praten en elkaar konden zien zonder dat ze ruzie maakten. Na een paar jaar werd dit gelukkig een stuk minder en nu kunnen ze elkaar gewoon zien en met elkaar… Lees verder »