Duuk (8) in

Rustiger in hoofd

He heb je nog tips voor rusterger in je hoofd te woorden?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
annika
3 dagen geleden

Hey lieve Duuk, Wat fijn dat je het forum hebt gevonden om je vraag te stellen! Ik heb er zelf ook wel eens last van dat het heel druk is in mijn hoofd en aan 20 dingen tegelijk zit te denken. Wat ik meestal doe is even een grote ronde wandelen om wat meer rust te krijgen in mijn hoofd. Ik vraag dan vaak mijn vriend mee, zodat ik gezellig kan kletsen en wat minder bezig ben met alles in mijn hoofd. Verder vind ik het ook echt super fijn om te tekenen/knutselen/schilderen of iets anders creatiefs te doen wanneer… Lees verder »

Vivian
3 dagen geleden

Lieve Duuk, Dank je wel voor jouw bericht op het forum, wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat je tips zoekt om rustiger te worden in je hoofd. Dat lijkt me wel vervelend dat je daar last van hebt, dat het zo druk is in je hoofd. Heb je dat vaak? Bij mij is dat meestal voor ik ga slapen of als ik net in bed lig. Dan ga ik over van alles en nog wat denken en wordt het allemaal een beetje veel. Overdag heb ik er ook wel eens last van, maar minder vaak. Ik… Lees verder »

Iris
4 dagen geleden

Hoi Duuk! Wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden en je vraag aan ons wilt stellen. Dankjewel daarvoor! Toen ik wat jonger was had ik ook vaak last van drukte in mijn hoofd. Ik dacht dan altijd aan 1000 dingen tegelijk en ik kon zelf eigenlijk niet meer goed volgen wat ik nou precies dacht.. Soms heb ik dat nu nog steeds. Het is helemaal niet erg als je daar last van hebt, maar voor jezelf is het niet zo fijn. Wat ik vaak doe is mijn gedachten opschrijven. Ik pak dan een schriftje of gewoon een los blaadje… Lees verder »