Destiny <3 (10) in

Reden van de scheiding

Heyy! DiDi hier c:
Mijn vader heeft PTSS, en mijn ouders zijn (volgens mij) daarom gescheiden.. En daar heb ik moeite mee

Je vraagt jezelf misschien af hoe mijn vader PTSS heeft gekregen?
Nou;
Mijn vader had werk waarmee hij kinderen ging ja zeg maar helpen die geen huis meer hadden en dan bij een soort opvang waar andere kinderen ook zaten (geen weeshuis).
Een keer waren kinderen papa aan het pijn doen (toen was ik 1 of 2 denk ik), en toen kwam papa thuis en hij was helemaal onder het bloed, blauwe plekken, open stukken… (ik heb het zelf niet gezien, mama vertelde het aan mij en mijn zus)
En toen begon het: Hij was bang voor mensen dichtbij, zelfs voor mama; ze sliepen toen 10 JAAR niet meer met elkaar, dus toen ik werd geboren, sliepen ze niet met elkaar… Want papa vond het te moeilijk om bij mensen dicht bij te zijn.. Ik denk de HELE tijd aan de scheiding en of papa zich wel naar zijn zin heeft thuis, met zijn nieuwe vriendin
Heeft iemand tips zodat ik niet meer aan die dingen hoef te denken en gewoon mezelf te zijn en mijn leven normaal te lijden..?

~Destiny – DiDi

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
ponylover
25 dagen geleden

wat erg voor je, goed dat je naar villa pinedo bent gekomen,bel je vader af en toe dan hoeft hij niet dicht bij mensen te zijn maar weten julie hoe het met elkaar gaat, want geloof me, hij is vast ook bezorgt over jou

Kevin
26 dagen geleden

Hey lieve DiDi, Wat fijn en dapper dat jij jouw verhaal met ons hier hebt willen delen!! Bij Villa Pinedo luisteren we graag naar jou en proberen we jou te helpen. Ik hoop dat ik dat een beetje kan 😉 Allereerst: wat een heftig en verdrietig verhaal van je vader. Ik kan me voorstellen dat het voor hem heel moeilijk moet zijn (geweest). Maar ik ben ook heel benieuwd hoe dat voor jou (en jouw moeder en zus) was! Wil je daar wat over vertellen? Dan zal ik nu een beetje over mezelf vertellen. Mijn ouders gingen scheiden toen ik… Lees verder »

Destiny <3
26 dagen geleden
Reply to  Kevin

Awh dankjewel voor je info Kevin! Ik zal proberen om er wat mee te doen 😀