Lisa (9) in

Reden scheiding

Ik denk dat mijn ouders zijn gescheiden omdat ze mij willen pijn doen of pesten en daar ben ik hhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllll erg bang voor!!!!!!!!!!!!!!!! 🙁 🙁

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MyrtheXamira Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Myrthe

Hey Lisa. Wat dapper en fijn dat je het forum hebt gevonden en je vraag hier stelt. Ik snap heel goed dat je dit gevoel krijgt na de scheiding, dit heb ik ook gehad en veel andere kinderen met mij. Ik heb het er weleens met mijn ouders over gehad toen ik wat ouder was, dit heeft mij heel erg geholpen. Ik kwam erachter dat mijn ouders mij helemaal geen pijn willen doen of willen pesten. Ze vertelden dat ze uit elkaar zijn gegaan omdat ze het niet meer leuk met elkaar hadden, dus het lag helemaal niet aan mij.… Lees verder »

Xamira

Hoi Lisa, wat fijn dat je het forum hebt gevonden om je vraag te stellen. Ik denk dat veel kinderen met gescheiden ouders hiermee worstelen, ik ook. Mijn ouders gingen uit elkaar toen ik ongeveer jouw leeftijd was en ook ik dacht toen dat ze het deden om mij pijn te doen, want het doet natuurlijk ook pijn. Maar hoe ouder ik werd, hoe meer ik begreep dat mijn ouders uit elkaar gingen omdat het niet meer goed tussen hen ging. Ze wilden mij en mijn zus juist geen pijn doen, maar uit elkaar gaan was toen de beste optie… Lees verder »