pon (13 jaar) in

Problemen van vader

Hoi ik ben een meisje van 13 jaar en ik zit in de 2e.
Ik weet niet wat ik moet doen. Ik heb een groot probleem met mijn vader. Ik haat hem heel erg.
Nou ja hij is gewoon een hele grote eikel die me hele leven heeft overgenomen. En ik mocht nooit iets zelf kiezen. En hij is behoorlijk gewelddadig en hij is een alcoholist. En ik heb veel te veel mee gemaakt. Ik heb gezien hoe hij iemand in elkaar ramde. 5 X en gezien hoe hij iemand mishandelde en hij is iemand die de macht wil hebben over iets / iemand. Ik heb trouwens ook gezien dat hij iemand mishandelde ( thuis ) en dat de politie kwam en dat hij de politie sloeg met een knuppel

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
kim
kim
5 jaren geleden

meiske toch,
ga alsjeblieft de kindertelfoon bellen :0800 0432
hier heen kan je annoniem bellen en je verhaal kwijt ze kunnen je ook helpen.
dit is namelijk niet normaal.
ik vind echt heel erg voor je.
misschien kan je er met je mentor of oma of maatschappelijkwerkste op school over hebben.

hoop dat je er wat aan hebt
xkim

Lotte
Lotte
5 jaren geleden

Hallo Pon, Net als Feline ben ik ook even stil van je verhaal. Ik kan me deels voorstellen hoe je je voelt. Ik ben zelf ook getuige geweest van geweld in mijn huis. Maar dit waas maar 1 of 2 keer. Ik begrijp heel goed dat je door de dingen die je hebt gezien je vader een eikel noemt. En ook dat je niet weet wat je moet doen, het lijkt mij namelijk ook lastig. Feline noemt dat je met een volwassenen kan praten, dat was ook het eerste dat mij te binnen schoot. Ook de kindertelefoon vind ik een… Lees verder »

Feline
Feline
5 jaren geleden

He Pon, Jeetje ik ben even stil van je verhaal. Knap dat je hier om hulp komt vragen, getuigen zijn van huiselijk geweld is niet niks. Ik kan mij voorstellen dat dit je een angstig gevoel geeft.. Misschien kan je proberen hier met een volwassene over te praten, probeer er in ieder geval niet alleen mee rond te blijven lopen. Wanneer je er met iemand over praat die je vertrouwd, misschien een tante/ oom, buurvrouw of een mentor op school waar jij je prettig bij voelt, kan jij je hart luchten en kunnen ze je eventueel helpen om stappen te… Lees verder »