Anoniem (15) in

Problemen met mijn stiefvader

Ik heb de laatste tijd heel veel problemen met mijn stiefvader, hij vind dat ik irritant ben en dat ik zeur. Ook als ik (normaal) commentaar geef als hij me op iets aanspreekt word hij helemaal boos en begint te schreeuwen tegen mij. Soms word ik gewoon bang van hem. En toen ik nog bij mijn moeder woonde bemoeide hij zich altijd met de gesprekken van mij en mijn moeder. Soms hoor ik hem ook tegen mijn moeder schreeuwen als ik in het weekend bij mijn moeder ben. Ik probeer mijn moeder dan altijd zoveel mogelijk te steunen.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
CharlotteBibi Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Charlotte

Lieve Anoniem, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en je situatie met ons durft te delen! Jou verhaal met je stiefvader is precies het zelfde bij mij. Het is ontzettend lastig dat je niet jezelf kan zijn in een huis omdat bij alles wat je doet, je er commentaar over krijgt. Ik vind het heel vervelend voor je dat jij dit ook meemaakt! Zelf bespreek ik de dingen die er gebeuren met m’n moeder in de hoop dat zij er in het vervolg een beetje op kan letten en er zelf iets van kan zeggen. Nu weet ik… Lees verder »

Bibi

Lieve anoniem, Wat een vervelende situatie, maar wat ontzettend dapper dat jij je vraag hier durft te stellen! Wat jammer dat de situatie nu zo is met je stiefvader. Je zegt dat je stiefvader soms begint te schreeuwen tegen jou en dat dat je angstig maakt. Ik kan dit goed begrijpen, ik heb er ook heel veel last van angst als iemand tegen mij schreeuwt uit woede. Meestal klap ik dan een beetje dicht, omdat ik dan bang word. Uiteindelijk zat ik er dan zelf nog heel lang mee, wanneer iemand zo boos op mij kan worden. Voel jij je… Lees verder »