Rachel (15) in

Praten met andere vrouw

Hey,
Mijn ouders hebben 2/3 weken geleden verteld dat ze gaan scheiden. hij doet heel stiekem op zijn telefoon en ik heb gezien dat hij met een andere vrouw praat en ik zit hier heel erg mee.. wat kan ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fenna
24 dagen geleden

Hoi heel vervelend ik heb ongeveer een jaar geleden precies het zelfde meegemaakt bij mij kwam het ook uit het niets en toen bleek mijn vader ook ineen keer een vriendin te hebben en mijn advies is praten ga rustig praten met je vader en vertel want je hebt gezien en hoe je je voelt want dat helpt bij mij ook en ik denk bij jou ook en neem er even lekker de tijd voor want geloof mij dat lucht echt op.

Sangita
25 dagen geleden

Hey lieve Rachel,   Wat fijn dat jij hier je vraag stelt! Wat vervelend om te horen dat je ouders gaan scheiden. Hoe voel jij je nu? In het begin was het voor mij allemaal niet te bevatten want de scheiding kwam bij mij uit het niets. Hoe zit dat bij jou? Ik kan goed begrijpen dat je in een lastige situatie zit omdat je net weet dat je ouders gaan scheiden en je vader zo stiekem doet.   Ik heb in dezelfde situatie gezeten. Kort nadat bekend was dat mijn ouders gingen scheiden kwam ik er achter dat mijn… Lees verder »

Kristel
26 dagen geleden

Hoi Rachel, Wat fijn dat je de weg naar het forum gevonden hebt. Wat heftig zeg dat ze het zo recent tegen je verteld hebben. Hoe voel jij je eronder? Ik weet nog dat ik ontzettend boos was. Hebben jou ouders een reden gegeven waarom ze uit elkaar gaan? Anders zou je dat altijd kunnen vragen, durf je dat? Als je merkt dat je vader stiekem aan het doen is, dan zou ik het gewoon vragen als je het ziet gebeuren. Misschien kan hij het uitleggen. Verder heeft Villa Pinedo een buddy progamma hierin kan je chatten met een van… Lees verder »

Rachel
26 dagen geleden
Reply to  Kristel

Ja het is allemaal gewoon heel vervelend, maar iedereen houd zich wel sterk. Ja, ik ga even een goed moment uitzoeken. Bedankt voor de reactie!

Kristel
25 dagen geleden
Reply to  Rachel

Super goed van je, als je nog vragen hebt over hoe je dit het beste kan aanpakken mag je ze altijd stellen

Lisa
26 dagen geleden

Lieve Rachel, Wat goed van je dat je hier je bericht plaatst. Ik begrijp goed dat je het lastig vind. Zelf heb ik in de zelfde situatie gezeten. Mijn moeder had namelijk contact met een andere man. Is er iemand in je omgeving waar je mee kunt praten? Misschien dat een van hen het gesprek aan kan gaan met je vader. Als je wilt kun je hier een buddy vragen, dan kun je daar mee kletsen over wat je dwars zit. Doe vooral waar jij je fijn bij voelt Rachel! Je bent altijd welkom bij Villa Pinedo. Heel veel sterkte… Lees verder »

Rachel
26 dagen geleden
Reply to  Lisa

Hey bedankt voor je reactie,
Ik ga dan wel eventueel met iemand praten die misschien met mijn vader kan praten.
Thanks!