Cato (17) in

Partner moeder boos op mij

Me moeder heeft al 12 jaar een nieuwe partner en begrijp me niet verkeert hij kan goed zijn maar hij is de laatste tijd alleen maar boos op mij. Hij heeft ook nog een kind met me moeder en als dat kind dan wat fout doet maakt het niet uit maar doe ik 1 ding fout is er gelijk drama om en ik ben er een beetje klaar mee en ik het het al een paar keer tegen me moeder gezegt maar dat helpt niet

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Thom Mulder
7 maanden geleden

Hi Cato, Wat je meemaakt is niet gemakkelijk, en ik begrijp hoe het voelt om in een soortgelijke situatie te zijn. Toen ik jonger was, ervoer ik ook momenten waarop ik me onbegrepen voelde in een samengesteld gezin. Het kan ontzettend verwarrend en soms oneerlijk zijn, vooral als je het gevoel hebt dat er ongelijke behandeling is. Het is pijnlijk als je het idee hebt dat de partner van je moeder vooral boos op jou is, terwijl er bij het andere kind in het gezin meer door de vingers wordt gezien. Het kan voelen alsof er een ongelijke balans is… Lees verder »

Zoë
7 maanden geleden

Hey Cato, Wat goed dat je je bericht deelt op het forum. Ik begrijp goed dat dit voor jou erg lastig is. Misschien is het een idee om dit met het hele gezin te bespreken? Persoonlijk heb ik dit zelf ook een keer mee gemaakt. Ik heb dit bespreekbaar gemaakt tijdens het avondeten. Hier uit kwam dat ik het zelf verkeerd opvatte. Ik dacht ook dat mijn halfbroertje altijd alles goed deed en ik niet 🙂 Het is best lastig om dit te bespreken thuis. Maar ik denk dat je hier veel aan gaat hebben. Zo weten jullie allemaal hoe… Lees verder »