Ol (10) in

Papa wil mij niet wegbrengen

Wat moet ik doen als mijn vader me niet naar feestjes wil brengen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rick
3 dagen geleden

Hallo Ol, ik denk dat je met je vader moer gaan praten waarom hij dat niet wil. En ik zou met je vader en moeder afspreken of je niet even bij je moeder kan blijven als je een feestje hebt. Dan kan jouw moeder je erheen brengen. En dan kan je na het feestje nog naar je vader. Ik hoop dat je wat met mijn tip kan! Groetjes Rick. 🙂

Sangita
5 dagen geleden

Lieve Ol, Welkom op het forum van Villa Pinedo! Je geeft aan dat papa je niet naar feestjes wil brengen. Ik kan mij goed voorstellen dat dit vervelend is. Ik vond het ook altijd vervelend als één van mijn ouders mij niet wilde brengen. Zoals Kaylee ook al aan geeft lijkt het mij handig om het gesprek aan te gaan met je vader. Het kan namelijk zijn dat je vader een hele goede reden heeft. Heb je al eens gevraagd waarom hij je niet wil brengen? Ik begreep ook niet altijd waarom iets niet mocht maar door het gesprek aan… Lees verder »

Kaylee
6 dagen geleden

Hoi OI, Wat vervelend dat je graag naar feestjes wilt en papa je daar niet heen wil brengen. Ik vraag mij af waarom wil papa dat niet? Is het vanwege corona? Is het omdat hij de feestjes niet leuk vindt? Of wil hij je niet wegbrengen omdat het te ver is? Misschien kan je aan papa vragen waarom hij je niet weg wil brengen. Ik vond het altijd ook heel stom als papa of mama iets niet wilde doen. Ik heb toen een paar keer gevraagd waarom ze dat niet wilde en toen begreep ik het wat meer. Misschien kan… Lees verder »