Luca (12) in

Papa vertellen buddy

Hallo ik heb een vraag moet ik het aan papa vertellen dat ik een buddy heb aangevraagd want als papa er achter komt heb ik een groot probleem.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Renée
8 dagen geleden

Hey stoere Luca, Wat goed dat jij naar het forum gekomen bent om je vraag te stellen! Super dat je een buddy hebt aangevraagd om lekker te kletsen over van alles en nog wat. Als kind wilde ik ook altijd graag praten die me goed begreep. Mijn vrienden zonder gescheiden ouder, wisten namelijk niet echt waar ik het over had. Ik wist helaas niet dat er zo´n fijn platform als Villa Pinedo bestond en had me waarschijnlijk ook niet aangemeld als ik mijn ouders moest vertellen dat ik dat gedaan had. Daarom snap ik je vraag heel goed. Gelukkig is… Lees verder »

Luca Vilhena de Oliveira
7 dagen geleden
Reply to  Renée

Dankjewel renee

Daniëlle
9 dagen geleden

Lieve Luca, Wat fijn dat je hier je vraag stelt, bedankt daarvoor! Ik weet zeker dat meerdere kinderen hiermee zitten en ik snap dat het misschien stiekem voelt om met een Buddy te praten. Wat goed dat je een Buddy hebt aangevraagd! Hoe gaat het met chatten? Kan je je ei kwijt? Toen ik jouw leeftijd was, wilde ik ook heel graag met iemand praten. Maar het voelde zo stiekem om met iemand te praten over de scheiding. Toch ben ik heel blij dat ik het toen gedaan heb. Ik heb er heel veel opluchting uitgehaald. Wat vervelend dat je… Lees verder »

Luca Vilhena de Oliveira
9 dagen geleden
Reply to  Daniëlle

Bedankt Danielle. ik wist niet dat je 2 codes in kon vullen. Heel erg bedankt voor je lieve reactie

Daniëlle
9 dagen geleden

Heel erg graag gedaan! Fijn dat je nu een buddy hebt om mee te praten. Veel succes Luca <3