Adam (7) in

Papa is verhuisd

Ik wil weten hoe ik beter moet omgaan nu papa verhuisd is

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
emma
1 jaar geleden

hey adam wat knap van je dat je op deze leeftijd al zo iets durft te vragen knap van je en je kan natuurlijk altijd terecht bij villa pinedo als je het moeilijk vind kan je met je vader praten misschien of je kan het ergens in schrijven zo als een dagboek net zoals noor zijn dat werkt goed

lieve groedjes emma

noor
1 jaar geleden

hoi Adam je vroeg je af hoe je er beter mee om kon gaan nu je vader er niet is in huis ik snap dat het niet fijn is en hopelijk wen je er snel aan wat ook meestal bij veel mensen helpt is er met iemand over praten ook ben je welkom op Villa Pinedo natuurlijk! wat je ook kan doen is het oprschrijven bijvoorbeeld je kan het in een dagboek of in een schrift schrijven en het kan je goed helpen en trouwens wat goed dat je deze site gevonden hebt lieve groetjes noor

Dani
1 jaar geleden

Hey Adam, Wat ben je ontzettend dapper dat je een vraag deelt op het forum van Villa Pinedo! Je deelt dat je papa is verhuisd, dat is vast niet leuk. In het begin is het misschien nog heel erg wennen voordat je helemaal gewend bent aan het idee dat papa en mama allebei een ander huisje hebben. Mijn ouders zijn 6 jaar geleden uit elkaar gegaan en toen moest ik ook heel erg wennen om mijn spullen van papa zijn huis naar mama haar huis te sjouwen. Wat mij heel erg hielp was om in ieder geval je meest noodzakelijke… Lees verder »

Romy
1 jaar geleden

Hey Adam, Goed dat je een berichtje op het Forum van Villa Pinedo hebt gezet. Wat lastig dat papa verhuisd is. 🙁 Sinds hoe lang is hij verhuisd? Ik was 10 jaar toen mijn papa ging verhuizen. Mijn mama bleef in ons oude huis wonen en papa was opeens weg. Ik vond dat zo gek . Nu waren we opeens niet meer samen met zijn allen. Ik was soms een weekend bij papa en dat vond ik wel heel fijn. In het begin vond ik het vooral heel erg wennen, gelukkig werd het wel steeds minder. Als ik me er… Lees verder »

Thomas
1 jaar geleden

Misschien krijg je een nieuwe kamer

Marjolein
1 jaar geleden

Hoi Adam, Wat goed dat je je vraag hier stelt! Als ik het goed begrijp zijn jouw ouders gescheiden en is papa naar een nieuw huis verhuisd. Dat is aan het begin heel gek want je hebt opeens 2 huizen in plaats van 1 huis. Het kan eerst lastig zijn omdat je maar 1 huis gewend bent. Toen ik voor het eerst in ons nieuwe tweede huis kwam, stonk het er naar verf. Ik voelde mij niet thuis en wilde graag naar mijn oude andere huis. Gelukkig bleef die er ook. Ik kon dus nog wel naar mijn ‘veilige plek’.… Lees verder »