Lisa (18) in

Ouders aan het daten

Hoii ik ben lisa,
Mijn ouders zijn nu ongeveer 2 jaar geleden gescheiden.
En nu zijn ze allebei weer een beetje aan het daten.
Ik vind het heel goed dat ze allebei veder gaan en weer gelukkig willen worden. Maar ik vind het zelf alleen best lastig.
Ik wil er wel wat van zeggen maar ik wil ze ook niet hun geluk verpesten. Ik weet dus niet zo goed wat ik moet doen… Misschien heeft iemand tips voor mij?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
23 dagen geleden

Hee hoi Lisa! Wat ontzettend goed dat je ons forum hebt gevonden en deze vraag stelt. Mega knap! Ik kan me goed voorstellen dat je met dit dillemma zit omdat ik mezelf er ook in herken. Zelf heb ik namelijk meegemaakt dat mijn ouders gingen scheiden en mijn vader vrijwel meteen een nieuwe vriendin had. Hij was echt verliefd maar ik vond dit op het begin nog best even een dingetje. Toen ik haar voor het eerste ontmoeten was dit daar in tegen super snel weg. Mijn broer bleef hier wel meer in hangen. Hij vond het erg lastig wat… Lees verder »

Maureen
24 dagen geleden

Lieve Lisa, Wat goed dat je het forum hebt gevonden en wat goed dat je je vraag hier stelt! Ik kan me voorstellen dat het lastig is om je ouders te zien daten, dat herken ik wel van mezelf! Mijn vader heeft ook een tijdje gedate en, zoals je zegt is het heel erg goed dat ze verder gaan en gelukkig willen worden, maar het is ook lastig om je ouders of één van je ouders met een andere partner te zien. Wat mij heel erg heeft geholpen, en wat jou misschien ook kan helpen, is praten met je ouders,… Lees verder »