Sara (12) in

Oude leven missen

Mijn ouders zijn nu een langere tijd uit elkaar. En alsnog heb ik het er best wel moeilijk mee. Ik zie mijn vader heel weinig, hij is altijd aan het werk. Ik mis hem enorm, zonder dat echt te laten merken. Mijn ouders hebben vaak ruzie, maar het is de bedoeling dat ik dat niet door heb ofzo? Ik mis het oude leven echt heel erg. Mijn vader woont ver weg, en ik kan dus niet fietsen (mag niet). Sinds kort heb k vrienden bij mijn vader die mij enorm gelukkig maken. Dus ik wil er zo vaak mogelijk heen. Maar mijn moeder vind dat totaal niet leuk. Dat is te merken aan alles te merken. Ze zegt dan ´warom wil je daar zo graag zijn? Ga alsjeblieft als het daar zo leuk is´. Ik had een hele goede band met mn stiefzus. Die was meteen voorbij na een ruzie. Op school/vrienden gaat ook niet goed. Ik zie het gewoon niet meer zitten. Iemand advies?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Daniëlle
4 maanden geleden

Lieve Sara, Wat goed dat je hier op het forum je vraag stelt, ik weet zeker dat dit bekend voorkomt bij veel andere kinderen. En wat vervelend dat je je vader niet zo vaak ziet en dat ze veel ruzie hebben. Wat je moeder zegt, mag ze echt niet doen. Je moet de kans krijgen om van allebei te houden, en als je moeder zegt dat je anders beter daar kan blijven, gaat dat niet de goeie kant op. Mijn moeder zei dit vroeger ook vaak tegen mij en m’n broertje en zusje. We voelden ons dan heel erg schuldig,… Lees verder »

Janne
4 maanden geleden

Hee lieve Sara, Wat ontzettend goed dat je ons forum hebt gevonden en wat knap dat je zo open durft te zijn! Ik kan goed begrijpen dat deze situatie heel lastig voor je is.. Goed dat je naar ons komt! Ik herken je situatie wel een beetje. Mijn ouders zijn nu ook wel een tijdje gescheiden en ik zie mijn vader ook niet veel omdat hij altijd aan het werk is. Ik durf er ook niet echt iets van te zeggen dat ik hem vaker wil zien. Een beetje zoals jij dus.. Ik heb er wel over na gedacht wat… Lees verder »

Demi
4 maanden geleden

Hi lieve Sara, Goed dat je het forum hebt gevonden! En wat dapper van je dat je jouw verhaal durft te delen. Vervelend dat je de nieuwe situatie nog steeds moeilijk vind. Als eerste is het goed om te weten dat jij hier niet verantwoordelijk voor bent en dat je hier nooit alleen voor staat. Zelf heb ik het ook lang moeilijk gehad met de situatie rondom gescheiden ouders. Ik herken dan in jouw verhaal ook veel dingen terug. Ik vond het zo vreselijk rot gevoel, het idee dat je tussen je ouders in zit en niemand jou positie begrijpt.… Lees verder »