Matthijs (12) in

Op vakantie met gescheiden ouders

Hoi,

Ik ben Matthijs, ik ben 12 jaar oud . Mijn vader en moeder zijn 2 jaar geleden gescheiden.
Deze zomer zijn we naar Zeeland geweest. We gingen eerst 1 week met papa. Daarna kwam mama. We zijn toen met haar 1 week geweest.
Ik vond het een hele leuke vakantie en wil volgend jaar graag weer daarheen. Dat heb ik tegen mama gezegd. Die vind dat prima. Ik heb het ook tegen papa gezegd. Hij zei dat hij naar Duitsland of Frankrijk wou. Dat vond ik jammer.
Ik wil liever niet in de vakantie 2 weken bij papa en dan bij mama zijn. Dat vind ik te lang. En ook niet zover weg.
Ik wil gewoon 1 week weg met papa. En 1 week met mama. In Zeeland.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Stan
25 dagen geleden

Hoi Matthijs, Bedankt voor je reactie op ons forum en wat supergoed dat je ons gevonden hebt! Ik vind het fijn om te horen dat je dit jaar een hele leuke vakantie hebt gehad met mama en papa! Ik ben ook een paar keer in Zeeland op vakantie geweest en heb het toen ook goed naar mijn zin gehad. Ik snap daarom dat jij volgend jaar weer naar Zeeland wil. Toen ik daar was geweest, vroeg ik ook aan mijn ouders of ik volgend jaar weer terug mocht. Helaas wilde mijn ouders niet elke keer naar hetzelfde vakantieadres. Zij vonden… Lees verder »

Romee
29 dagen geleden

Lieve Matthijs. Bedankt voor jouw verhaal op het Forum, wat fijn dat je ons hebt gevonden! Allereerst vind ik het fijn om te horen dat jij zo’n leuke vakantie hebt gehad en graag terug zou willen! Wat heb je allemaal voor leuke dingen gedaan? Verder begrijp ik heel goed dat je in de vakantie liever niet zo lang weg gaat. Toen ik jonger was verbleef ik in de zomervakantie altijd drie weken bij mijn vader en daarna drie weken bij mijn moeder. Met mijn vader ging ik altijd op vakantie naar Frankrijk. Er waren vaak wel veel leuke kinderen op… Lees verder »

Anique
29 dagen geleden

Hoi Matthijs, Wat goed dat je het forum hebt gevonden en hier jouw verhaal deelt. Super leuk om te horen dat je zo’n fijne vakantie hebt gehad! Mijn ouders zijn ook gescheiden (ik was toen 9) en vakanties plannen was niet altijd even makkelijk. Als ik bijvoorbeeld een week met mijn vader op wintersport ging, miste ik mijn moeder en als ik met mijn moeder in de zomer 2 week naar Frankrijk ging, miste ik mijn vader. Ik snap dan ook heel goed dat je 2 weken in de vakantie best lang vindt en je moeder dan mist. Heb je,… Lees verder »