joliver (16) in

Ongelukkiger dan ooit

Hoi,
Ik heb vaak op deze site een vraag gesteld en heb ook 2 keer een buddy gehad, maar ik ben ongelukkiger dan ooit. Ik weet gewoon echt niet meer wat ik moet doen. Mijn ouders zijn 9 jaar geleden gescheiden en ik heb de laatste jaren enorm veel last van alles. Mijn vader woont met zijn nieuwe vriendin vanaf een week geleden een half uur van mijn moeder vandaan en dat vindt ze niet leuk omdat ze bij de scheiding regels hadden afgesproken die nu dus zouden zijn verbroken. Maar ik vind het onzin dat mijn vader niet zou mogen wonen waar hij zou willen omdat mijn moeder het hem verbied waardoor ik al heel boos op haar ben. maar dit is niet waarom ik hier ben. Het zal wel duidelijk zijn dat ik niet heb gekozen om dit te doen, ik word er moe van en uitgeput. Nu is het dus zo ver gekomen dat ik verder van mijn moeder woon en nu begint mijn moeder flauwe dingen te doen waar ik echt niet tegen kan en dan word ik nog bozer. Vanwege het maximaal aantal letters kan ik niet de hele situatie uitleggen maar geloof me, ik heb redenen genoeg om boos te zijn en te doen waar ik aan toe ben. Praten met mijn ouders heeft geen zin, dus ik heb 2 goede vrienden ingelicht en ze staan open om te luisteren, maar ik weet gewoon niet meer wat ik moet zeggen en doen. ik ben hopeloos en ik begin dingen te doen waardoor ik mezelf voor gek verklaar. Ik kan dit niet en heb ook een heel lang verhaal geschreven waarin ik alles uitleg. Maar ik weet echt niet wat ik moet doen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kimberly
10 maanden geleden

Lieve Joliver, Wat vervelend om te lezen dat jij je zo ongelukkig voelt! Het klinkt als een hele moeilijke situatie. Wat ik als eerste wilde zeggen is dat ik het heel goed van je vindt dat je twee vrienden over je situatie hebt vertelt. Het kan heel erg helpen om het er met iemand over te hebben! Ik zelf ben ook een tijdje heel boos geweest op mijn moeder. Ik was zo boos dat ik mij ook ongelukkig voelde. Dat was niet leuk. Omdat ik boos deed, werd mijn moeder ook weer boos en dan werd het alleen maar erger.… Lees verder »

joliver
10 maanden geleden

Hoi Anne, dankjewel voor je bericht, ik weet niet of je dit leest omdat dit niet als reactie van jou bericht gezien wordt, ik wil het wel graag uitleggen. Het probleem is dat het best lastig is om te zeggen. Hierom ben ik begin 2019 gestart met het schrijven van een verhaal, op dit moment is het een verhaal van 8 pagina’s en ik wil het je wel graag laten lezen, maar ik weet niet of jij daar zo veel zin in hebt, en of het wel kan.

Anne
10 maanden geleden

Hey Joliver, Bedankt voor je berichtje. Het klinkt alsof je er flink doorheen zit. Je vader en moeder zijn al een hele tijd gescheiden en nu is er wat gedoe tussen hun. Voor jou is dat lastig, omdat je de keuze van je vader goed snapt, maar je moeder blijft toch boos op hem. Eigenlijk zit je dus in een positie waar je liever niet in zou willen zitten en je schrijft dat je niet zo goed meer weet wat je moet doen of zeggen. Vroeger bemoeide ik me er ook altijd veel mee als er gedoe tussen mijn ouders… Lees verder »