Roos (13) in

Omgangsregeling veranderen

Ik zou graag de omgangsregeling willen veranderen, hoe zou ik dit kunnen doen? Heb dit al vaker aangegeven bij mijn moeder, maar die zegt dat ik verplicht bent tot mijn 16e.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pleun
28 dagen geleden

Hey Roos, wat goed dat je aangeeft dat je de ogangsregeling zou willen veranderen en je dit al besproken hebt met je moeder. Vervelend om te horen dat ze aangeeft dat je tot je 16e verplicht bent om je aan deze regeling te houden. Ik ben benieuwd hoe dit gesprek ging? Wat heb je aangegeven? En hoe reageerde je moeder verder? Zelf heb ik ook de omgangsregeling op mijn 13e veranderd, mijn broertje en ik wisselde een paar keer per week en wij wilde dit graag veranderen naar één keer per week wisselen. Toen ik dit aangef heb ik ook… Lees verder »

Dion
1 maand geleden

Hey Roos, Goed dat je hier deze vraag stelt. Wat naar om te horen dat je moeder de omgangsregeling niet wil veranderen. Ik kan mij voorstellen dat als je ouder wordt je wilt veranderen hoeveel tijd je bij allebei je ouders bent, dat had ik ook. De gemaakte afspraken tussen je ouders kunnen veranderd worden als zij hierover in gesprek gaan. Het is dus niet zo dat een gemaakte regeling voor altijd zal blijven bestaan. Maar je ouders moeten wel de omgangsregeling allebei willen veranderen. Misschien staan zij hiervoor open maar misschien ook niet, ik hoop voor jou van wel.… Lees verder »