Noa (17) in

Omgangsregeling corona

Hoihoi,
Mijn moeder heeft altijd al haar best gedaan om het contact tussen mijn broertje, ik en mijn vader in de weg te zitten. Nu met de hele corona toestand vindt zij het heel normaal dat wij onze vader niet mogen zien en daar dus ook niet mogen slapen volgens de omgangsregeling die zij opgesteld heeft. Mijn vader werkt verder niet in een vitaal beroep en vindt het heel jammer dat ik hem nu niet meer mag zien. De afspraak die mijn moeder gemaakt had was dat mijn broertje en ik weer normaal naar hem toe mogen en daar mogen slapen zodra de middelbare scholen weer op school les mogen geven, maar nu heeft zij bedacht dat ze ons toch liever hier houdt, ook als de scholen weer open zijn, wat betekent dat ik niet bij mijn vader mag blijven slapen tot dat er een vaccin oid is. Ik mis mijn vader heel erg en vraag me dan ook af of er iets is wat ik kan doen en of mijn moeder uberhaupt het recht heeft om ons daar weg te houden? Ik heb al meerdere keren geprobeerd om er rustig met haar over te praten maar ze begint steeds te schreeuwen en vindt dat ze zich niet hoeft te verantwoorden. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nine
2 dagen geleden

Hai lieve Noa, Bedankt voor jouw bericht hier op ons Forum, super fijn dat je ons gevonden hebt! Je vertelt over jouw situatie waarin jouw moeder het contact tussen jou en je broertje en je vader in de weg te zitten. Jeetje wat lastig voor jou Noa. Je hebt al een aantal keren geprobeerd om hier rustig over te praten met je moeder, maar helaas leverde dat dus niets op. Dat is natuurlijk ontzettend jammer, maar toch vind ik het heel erg goed dat je dit wel hebt geprobeerd, mijn complimenten! 🙂 Ik herken jouw situatie ook als kind van… Lees verder »

Nina
4 dagen geleden

Hey Noa, wat een lastige situatie! Ik kan me goed voorstellen dat dit voor jou heel vervelend is. Heb je het ook met je vader besproken? Ik herken de situatie heel erg. Ik vroeg altijd eerst of mijn vader even met mijn moeder kon praten voordat ik dat zelf deed, omdat dat vaak hielp om haar wat redelijker te krijgen. Je zou ook een brief kunnen schrijven en haar die laten lezen, zodat ze niet meteen kan reageren en dat jij in elk geval alles hebt kunnen zeggen en uitleggen zoals jij dat zelf wil. Daarnaast kan je haar er… Lees verder »