Frankie (15) in

Om de week van huis veranderen

Ben ik de enige die het moeilijk vindt om om de week van huis te veranderen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
11 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Julian
Julian
6 dagen geleden

Nee, je bent zeker niet de enige! Ik zat ook altijd op tegen het wisselen. Dat kwam ook deels doordat mijn vader fysiek en mentaal, agressief op dingen reageerde. Daarom heb ik besloten om op 1 plek te gaan wonen.
Dat is natuurlijk een lastig besluit, maar uiteindelijk gaat het ook om waar jij je fijn bij voelt.

elien
7 dagen geleden

Lieve Frankie Wat goed dat je ons forum hebt gevonden. Je bent zeker niet de enige die het daar moeilijk mee heeft. Ik had het daar vroeger ook enorm moeilijk mee. Elke week die valies terug maken, zien dat je alles bij hebt. Ik had het gevoel dat ik nergens meer echt THUIS was. Na een tijdje liet ik ook alles in mijn koffer zitten en leefde ik uit mijn koffer zodat ik die niet meer elke week moest uitladen maar dat was geen goede oplossing. Ik heb toen aan mijn ouders aangegeven dat ik me een zwerver voel tussen… Lees verder »

Lize
8 dagen geleden

Hoi, zelf vind ik het ook super moeilijk om steeds van plek te veranderen helemaal omdat ik ook nog een stiefmoeder heb. Zij heeft andere regels. Dat vergeet ik dan en dan word zij boos en hebben we ruzie.. super vervelend.

Lola
8 dagen geleden

Nee hoor je bent niet de enige dat heb ik ook en er zijn vast wel meer kinderen. Als je je moeder of vader soms mist heb ik mischien een idee als je bijvoorbeeld een fotoalbum hebt kan je daar foto’s in stoppen van je vader en je moeder misschien helpt dat?

Juuls
10 dagen geleden

hi frankie ik ben juuls en ik heb een beetje hetzelfde probleem want ik vind het ook heel moeilijk om van huis te veranderen want bij de een heb je andere regels en andere mensen om je heen en ik snap wat je voelt

Kyra
10 dagen geleden

Hoi lieve Frankie, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en dat je een berichtje hebt gestuurd! Je vraagt je af of je de enige bent die het moeilijk vindt om om de week van huis te veranderen. Je bent zeker niet de enige! Ik herken mij zelfs heel erg hierin. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 14 was. Na een tijdje ging mijn moeder ergens anders wonen en ik ging om de week bij mijn vader of moeder wonen. Dit was altijd een soort mini verhuizing waarin ik heel veel kleding en al mijn boeken meenam (en mijn… Lees verder »

Kaylee
10 dagen geleden

Hoi Frankie, Wat goed dat je het forum gevonden hebt om je vraag te stellen. Ik zal meteen antwoord geven op je vraag. Nee je bent zeker niet de enige die het moeilijk vindt om om de week van huis te veranderen. Ik heb zelf altijd het gevoel gehad dat ik mij nergens helemaal thuis voelde, omdat ik altijd een deel miste. Wat mij heel erg geholpen heeft waren 2 dingen. Ik sprak het uit tegen mijn ouders. Op die manier konden mijn ouders meedenken en de overgang wat makkelijker maken. Zo hebben we op een gegeven moment afgesproken dat… Lees verder »

Julia
10 dagen geleden

Hallo Frankie, Wat goed dat je deze vraag op het forum stelt. Jij bent zeker niet de enige! Ik vond het ook altijd super super lastig om te wisselen van huis. Denken aan welke spullen ik wel en niet mee zou nemen, stel ik vergeet iets. Wat dan?! Ook moest ik er altijd wel even aan wennen als ik naar de andere ouder ging omdat ze toch wel een beetje verschillend zijn. Herken jij dit ook? Wat mij heel erg heeft geholpen is om een lijstje te maken met mijn favoriete en meest gebruikte spullen en deze of samen met… Lees verder »

Margriet de Haan
10 dagen geleden

Hoi Frankie, Bedankt voor je vraag op ons Forum, wat fijn dat je ons hebt gevonden! Omdat ik mezelf wel herken in de vraag die je stelt, wil ik graag ook mijn verhaal delen. Mijn ouders hadden een schema opgesteld voor de hele week: maandag en dinsdag bij papa, woensdag bij mama, donderdag bij papa, vrijdag bij mama en de rest van het weekend om en om. Aan de ene kant vond ik dit wel fijn, want zo kon ik mijn beide ouders bijna dagelijks zien en hoefde ik ze minder lang te missen. Maar aan de andere kant zorgde… Lees verder »

Loïs
10 dagen geleden

Hoi lieve Frankie, Wat goed dat je ons forum gevonden hebt en hier je vraag stelt. Ik kan me goed voorstellen dat je het moeilijk vindt om steeds van huis te veranderen. En om je vraag maar even heel kort te beantwoorden: je bent zeker niet de enige! Ik vond het wisselen van huis ook lastig, ik vond het zo’n gedoe om steeds mijn spullen te moeten inpakken en te bedenken wat ik wel of niet nodig zou hebben de aankomende week. Maar ik vond het ook vervelend omdat ik na een wissel vaak een paar dagen de tijd nodig… Lees verder »

Jesse
10 dagen geleden

Hoi Frankie! Wat goed dat je hier een vraag over stelt. Je bent zeker niet de enige. Heel veel kinderen vinden het lastig om steeds heen en weer te moeten tussen papa en mama. Ik heb hier vroeger ook moeite mee gehad! Wat mij hielp is het meenemen van eigen spulletjes of dingen die je leuk vindt om te doen. Ook probeerde ik met vrienden af te blijven spreken zodat ik hun nog steeds kon zien. Het is ook belangrijk om te blijven praten met je ouders wat je precies lastig vindt. Misschien hebben zij nog ideeën die het voor… Lees verder »