Emily (11) in

Nul procent blij met stiefmoeder

Hoi! Ik heb een stiefmoeder en daar ben ik nul procent blij mee. Mijn moeder zegt dat ik ook weleens een weekendje extra bij haar mag blijven. Ik wil dat ook doen, maar mijn vader en stiefmoeder hebben een baby! Ik vind haar zo lief, maar ik weet niet wat ik moet doen…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sanne
1 maand geleden

Hee Emily, ik herken je helemaal ! Ik had totaal geen connectie met mijn ex stiefmoeder, de klik was er niet. Misschien kan je met je stiefmoeder gaan praten?

Thom Mulder
1 maand geleden

Lieve Emily, Het is begrijpelijk dat je in een lastige situatie zit. Het hebben van een stiefmoeder kan een hele verandering zijn en het is volkomen normaal om je daar niet meteen blij mee te voelen. Het feit dat je moeder je een extra weekend bij haar aanbiedt, toont aan dat ze begrip heeft voor jouw gevoelens, en dat is heel fijn. Het klinkt alsof je heel gemengde gevoelens hebt. Aan de ene kant vind je de baby van je vader en stiefmoeder lief, maar aan de andere kant voel je je niet comfortabel bij de situatie met je stiefmoeder.… Lees verder »

Amber
1 maand geleden

Hey lieve Emily, wat stoer dat je hier je vraag durft te stellen! Klopt het dat je je stiefmoeder lief vindt maar het lastig vindt om bij haar te blijven door de baby of juist andersom? Het is spannend wanneer je ouders gaan scheiden en al helemaal als je ouders een nieuw gezin erbij krijgen, dat snap ik heel goed! Toen mijn ouders gingen scheiden hadden ze beiden ook snel een nieuw gezin erbij, dit vond ik zelf best wel een lastige verandering. Wat ik toen heb gedaan is geprobeerd om iets meer 1-op-1 tijd met mijn nieuwe stiefmoeder door… Lees verder »