Hakje (8) in

Normaal?

Is het normaal als ik in de kelder word opgesloten?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Stan
8 dagen geleden

Lieve Hakje, Bedankt voor je reactie op ons forum en wat supergoed dat je ons gevonden hebt. Het doet mij pijn om te horen dat je deze vraag stelt. Ik vind het namelijk niet normaal dat jij in de kelder opgesloten wordt.  Zou ik jou een paar vragen mogen stellen? Ik vraag mij namelijk een aantal dingen af. Als je mijn vragen liever niet wil beantwoorden, dan is dat ook niet erg! Je moet alleen zeggen wat jij graag wil zeggen. Door wie word jij opgesloten in de kelder? Hoe vaak gebeurt dat? En hoe lang moet je in de… Lees verder »

Nicole
8 dagen geleden

Hi lieve Hakje, Bedankt voor jouw bericht hier op het Forum, heel erg goed dat jij deze vraag hier stelt. Je vraagt of het normaal is als jij in de kelder wordt opgesloten, ik vind dat niet normaal. Wat vind jij er zelf van? Gebeurt het bij jou thuis dat jij of iemand anders opgesloten wordt in de kelder? Toen ik jouw leeftijd had werd ik soms buiten gezet samen met mijn broertjes en zusjes, de deur werd dan op slot gedaan waardoor we niet naar binnen konden. Ik vond dat heel erg vervelend, ik snapte niet waarom mijn moeder… Lees verder »

Daniëlle
9 dagen geleden

Lieve Hakje, Dankjewel voor je vraag hier op het forum, dat vind ik heel erg dapper van je. En wat ontzettend heftig dat je wordt opgesloten in de kelder, wie heeft dat bij je gedaan? Als het een van je ouders is, dan denk ik dat het heel erg nodig is dat je naar iemand gaat die je vertrouwt. Bijvoorbeeld je juf of meester. Het is heel erg belangrijk dat je dat doet, anders gaat het misschien niet zomaar over. Toen ik zelf klein was, heb ik dit niet meegemaakt. Ik kan me wel heel erg voorstellen dat je je… Lees verder »

Vivian
10 dagen geleden

Lieve Hakje, Dank je wel voor jouw berichtje op het forum, wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je vraagt of het normaal is dat je in de kelder wordt opgesloten, zou je mij misschien iets meer kunnen vertellen over de situatie? Wanneer wordt je bijvoorbeeld in de kelder opgesloten en voor hoe lang dan? Wordt je door (een van) je ouders opgesloten of door iemand anders? Is het als een soort van straf? Ik vind het zelf niet zo normaal klinken, om iemand op te sluiten in de kelder. Zelf lijkt het mij namelijk heel eng om in een… Lees verder »

Janne
10 dagen geleden

Nee dit is zeker niet normaal. Het is denk ik verstandig om hier over te praten met een volwassene die je vertrouwd in je omgeving.