Eline (16) in

Nooit meer alleen met m’n pa

Okey weird vraagje but wie heeft het ook dat bv je pa een nieuwe vriendin heeft. En je vind het superlief ofz. Maar tis echt zon typetje die helemaal claimt, alles wilt hebbe, over mee wilt, en je hebt nooooit meer een momentje alleen met je pa.

Mijn pa woont dus in *** en als wij in de auto zitten hebben we altijd zo’n leuk gesprekje weet je wel. Gwn ff bijkletsen. Maar nu zit dat kreng er dus elke keer weer bij uhg.

Het voelt een beetje alsof k me pa kwijt raak voor de nou ja 5e keer ofz maybe 6e denk k. Hij heb namelijk al heel veel relaties gehad .

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pleun
19 dagen geleden

Lieve Eline, Bedankt voor het delen van je situatie. Wat fijn dat ons hebt gevonden! Ik herken namelijk het gevoel dat je meer tijd wilt met je vader maar dit minder gebeur doordat hij een nieuwe relatie heeft. Ik hebhierdoor heel vaak het gevoel gehad dat ik op de tweede plek stond en dat was echt niet fijn! Een voordeel van de scheiding van mijn ouders vond ik dat ik meer quiality time had met mijn ouders op het moment dat ik het weekend daar was. Dit veranderde onwijs toen mijn vader een nieuwe vriendin kreeg. Ze ging met alle… Lees verder »

Maaike
19 dagen geleden

Lieve Eline, Super goed dat je een berichtje hebt geplaatst op het forum, dankjewel daarvoor! Wat vervelend dat je nooit meer een moment alleen met je vader hebt en je het gevoel hebt dat je hem kwijtraakt. Dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling. Ik kan me goed voorstellen hoe dat moet voelen. Mijn vader kreeg na de scheiding snel een nieuwe relatie, die ook snel weer uit ging. Het duurde niet lang of hij had weer een vriendin, die nu zijn vrouw is. Net als bij jou, wil mijn vader zijn nieuwe vrouw er altijd bij hebben. Daardoor heb… Lees verder »

Anoniem
Anoniem
19 dagen geleden

misschien moet je eens een keer met haar praten en misschien ook met je vader of met allebei! je hoeft niet het is misschien een goede tip