Mirthe (12) in

Nooit iets met vader doen

Mijn vader heeft een nieuwe vriendin en die vriendin van mijn vader heeft 3 kinderen en de jongste van de 3 pikt alle tijd in met mijn vader en mijn stiefmoeder ook ik kan nooit meer iets met mijn vader doen want als ik er ben zijn hun er ook altijd

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bodine
18 dagen geleden

Heee Mirthe, ik kan me helemaal voorstellen dat je dit niet fijn vindt! Mijn vader kreeg met zijn nieuwe vriendin nog twee nieuwe kinderen en ik merkte ook dat er heel veel tijd en aandacht naar hen ging. Ik was toen ongeveer even oud als jij! Ik vond het heel moeilijk om dit aan te geven bij mijn vader, maar ik heb toch een keer de moed gevonden om dit te doen en dat luchtte zó erg op kan ik je vertellen! Misschien herken je dit wel een beetje, maar ik was vooral bang hoe hij zou reageren. Nou dit… Lees verder »

Sun
Sun
27 dagen geleden

Hey Mirthe, Fijn dat je dit forum gevonden hebt! Ik snap heel goed dat je het gevoel hebt dat je niet genoeg tijd doorbrengt met je vader terwijl je er wel graag behoefte aan hebt. Ik heb zelf ook tegen dit gevoel aan gelopen toen mijn moeder een nieuwe relatie kreeg. Ik vond het leuk om veel tijd door te brengen met mijn moeder, maar op een gegeven moment kreeg ik ook het gevoel dat haar vriend/partner veel (meer) tijd pikt van haar. Dit vond ik minder leuk en ik moest er heel erg aan wennen. Uiteindelijk ben ik hier… Lees verder »