jann (10) in

Nieuwe vriend moeder doet boos

me ouders zijn al een tijdje uit elkaar en me moeder heeft een nieuwe vriend. hij doet heel boos soms tegen mij . ook me stief zus is heel boos en daardor gaa ik het meest naar mijn kamer. dan bijf ik daar een paar minuten. en als ik daar ziit doet me stief vader nog steeds boos. en me moeder is dan vaak niet thuis en ik durf het haar niet te vertelen als ze wel thuis is. hebben jullie tips

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Thom Mulder
1 maand geleden

Lieve Jann, Ik begrijp hoe verwarrend en moeilijk het voor je moet zijn nu je ouders uit elkaar zijn en je moeder een nieuwe vriend heeft. Het is begrijpelijk dat het gedrag van je stiefvader en stiefzus je verdrietig en ongemakkelijk maakt. Het gevoel dat je het grootste deel van je tijd op je kamer doorbrengt om te ontsnappen aan de spanningen in huis, kan heel eenzaam en overweldigend zijn. Ik herken je gevoelens van angst om het aan je moeder te vertellen, vooral als ze thuis is. Het kan heel moeilijk zijn om dit soort dingen met haar te… Lees verder »

jann
1 maand geleden

bedankt Elena ik ga het proberen liefs jann

Elena
1 maand geleden

Hee Jann, je schrijft dat de vriend van je moeder soms heel boos op je wordt. Dat lijkt mij erg stom. Hoe is dat voor jou? Verder schrijf je dat je het je moeder niet durft te vertellen. Als ik mijn moeder iets wilde vertellen wat ik spannend vond dan appte ik haar dat ik iets wilde vertellen en schreef ik op een briefje in steekwoorden wat ik wou vertellen. Soms schreef ik ook een briefje zodat ik het niet hoefde te zeggen. Liefs, Elena.